No guide data past 15-March

Discussion in 'TiVo Series3 HDTV DVRs' started by markr33, Mar 13, 2011.

  1. markr33

    markr33 Member

    35
    0
    Dec 20, 2002
    South Florida

    Advertisements

    My S3 isn't getting guide data despite having a successful connection about an hour ago. Before that, it wasn't connecting successfully for a few days (this is on wired broadband that has worked for a few years without a hitch), but after a few tries tonight, it started working again. I've already rebooted it a few times, and it seems to have the latest software (how can I tell for sure?).

    Any ideas? On Tuesday afternoon, it's going to be a "brick" :mad:
     
  2. TerpBE

    TerpBE Go Terps!

    697
    1
    Jan 23, 2003
    Philly 'burbs
    You didn't happen to set your Tivo's name to "Caesar" did you?
     
  3. markr33

    markr33 Member

    35
    0
    Dec 20, 2002
    South Florida
    LOL @ ides of March :)

    I stayed up all night trying various things. Had to do guided setup a few times. Changed my channel lineup a few times. Rebooted a few times. Connected to TiVo servers a few times. Finally it seemed to get guide, but I am not sure if it has all my channels. My wife will complain when she notices missing channels. At the end of all this, got to bed after 5am!
     
  4. zowwie85

    zowwie85 New Member

    89
    0
    Jul 24, 2010
    Phoenix, AZ
    Et tu, Brute?
     
  5. dtivouser

    dtivouser Tivoless

    1,814
    1
    Feb 10, 2004
    SoCal

    Advertisements

    Happened to me last month. Rebooting the Tivo cleared it up.
     
  6. markr33

    markr33 Member

    35
    0
    Dec 20, 2002
    South Florida
    Not this time. I rebooted 3 times and it still didn't work. Only guided setup (i.e. changing the channel lineup) worked.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements