New TiVo-HD (652) Name not showing up

Discussion in 'TiVo Series3 HDTV DVRs' started by lessd, Aug 5, 2007.

  1. Aug 5, 2007 #1 of 10
    lessd

    lessd Well-Known Member

    7,961
    93
    Jan 23, 2005
    CT

    Advertisements

    Can anybody who has the new TiVo-HD TiVo (652) tell me if the name they gave the unit is showing up in the System Information screen on the TiVo itself. Its been three days and my friends HD-TiVo name is still not on the SI screen, the unit showers activation and everything works so without MRV I know it's a small point but I am curious if the same thing thing is happening to others, also check if on-line scheduling works for you.

    Thanks

    Added 3:07PM EST

    On Line scheduling just started to work on the 652 TiVo (for me anyways)
     
  2. Aug 5, 2007 #2 of 10
    ZikZak

    ZikZak Neurostim Addict

    2,894
    0
    Aug 12, 2002
    Arecibo, PR
    You need to wait several days for the assigned name to reach the box.
     
  3. Aug 5, 2007 #3 of 10
    bkdtv

    bkdtv New Member

    7,902
    2
    Jan 9, 2003
    DC Metro Area
    Looks like a minor bug in the current software.
     
  4. Aug 5, 2007 #4 of 10
    AbMagFab

    AbMagFab What happened, TiVo?

    3,638
    0
    Feb 5, 2001
    First, it only takes about 24 hours. At least on my previous 6 Tivo's, that's all it took.

    Second, there's a bug right now that is causing it not to come at all.
     
  5. Aug 5, 2007 #5 of 10
    lessd

    lessd Well-Known Member

    7,961
    93
    Jan 23, 2005
    CT

    Advertisements

    From the responses I am getting I guess I not the only one to notice this problem of the name not showing up..but how about on-line scheduling, anybody successful with that ?


    Sunday 3:07

    on-line scheduling just started to work on the 652 (for me anyways)
     
  6. Aug 5, 2007 #6 of 10
    AbMagFab

    AbMagFab What happened, TiVo?

    3,638
    0
    Feb 5, 2001
    Everything seems to be working for me - TivoCast, on-line scheduling, etc.
     
  7. Aug 6, 2007 #7 of 10
    kevinburgin

    kevinburgin New Member

    1
    0
    Jul 26, 2007
    Same problem here with the name not showing up. Only started a few days ago with the "b" software update. Called Tivo and they said they are aware of the issue. I experience no ill effects though. All seems to work fine including tivo cast/unbox downloads.
     
  8. Aug 7, 2007 #8 of 10
    Dogen

    Dogen New Member

    32
    0
    Jun 13, 2004
    Austin, TX
    Same problem here... I was wondering about that.
     
  9. Aug 7, 2007 #9 of 10
    aaronwt

    aaronwt UHD Addict

    23,430
    1,203
    Jan 31, 2002
    Northern...
    Scheduling is working but the names aren't for me. I had unplugged one of my S3 units when I was moving some components around and now it doesn't have a name in the sys info screen(just like my TiVoHD). But it will still download and schedule(just like my TiVoHD). I thought I heard that TiVo was having a problem with server that deals with this.
     
  10. angel35

    angel35 New Member

    527
    0
    Nov 5, 2004
    NEW YORK CITY
    Lost my name on my THD for the last two days. Every thing else working :up:
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements