New Series3 Update

Discussion in 'TiVo Series3 HDTV DVRs' started by TiVoPony, Feb 12, 2007.

  1. Feb 13, 2007 #121 of 1039
    TydalForce

    TydalForce Active Member

    1,035
    1
    Feb 8, 2006
    Philadelphia...

    Advertisements

    Oh man, some people shouldn't be allowed to use Photoshop ;-}
     
  2. Feb 13, 2007 #122 of 1039
    rdrrepair

    rdrrepair Bill Knapp

    1,437
    295
    Nov 24, 2006
    845 New York
    I just scheduled a recording with my Series3 and it works for me.
     
  3. Feb 13, 2007 #123 of 1039
    rdrrepair

    rdrrepair Bill Knapp

    1,437
    295
    Nov 24, 2006
    845 New York
    Highlight to read spoiler



    ...by the way, this is a joke.

    Nice joke!~
     
  4. Feb 13, 2007 #124 of 1039
    TydalForce

    TydalForce Active Member

    1,035
    1
    Feb 8, 2006
    Philadelphia...
    Awww.... I logged into SlingBox to force another update, and it took a really long time to apply, but it isn't "Pending Restart"

    Grr... Must have just been a big chunk of Guide info...

    (TiVo's IT folks must hate how many forced connections are being sent their way right now...)
     
  5. Feb 13, 2007 #125 of 1039
    paul01463

    paul01463 New Member

    32
    0
    Jul 26, 2004

    Advertisements

    I noticed that the IP referred to this release containing "bug fixes". Has anyone seen improvement in HDMI-DHCP session stability?
     
  6. Feb 13, 2007 #126 of 1039
    ewilts

    ewilts Who, me?

    1,005
    0
    Feb 26, 2002
    Mounds View, MN
    There were many clues that this was a joke. Writing Tivo instead of TiVo was just one of many...

    .../Ed
     
  7. Feb 13, 2007 #127 of 1039
    rdrrepair

    rdrrepair Bill Knapp

    1,437
    295
    Nov 24, 2006
    845 New York
    I have been having an issue with one tuner - I keep loosing the signal - it doesn't happen on the same tuner - I was told to force two connections one before changing the channel and the other afterwards - this I was told would allow TiVo to capture the problem if both calls are made right away.

    I wonder how many of these will get flagged as a possible problem or how many with real problems will get dumped? :confused:
     
  8. Feb 13, 2007 #128 of 1039
    tedler

    tedler New Member

    16
    0
    Jan 19, 2007
    South Florida
    You forgot to mention the newly activated eSATA port feature which allows you to archive HD shows off to an external USB drive as well as play DivX files off it.

    I guess if all of these options were added for 8.1, I really wouldn't need anything else. :D
     
  9. Feb 13, 2007 #129 of 1039
    txsteve

    txsteve New Member

    2
    0
    Sep 28, 2006

    Thanks Ed... that's exactly what the problem was! Much obliged.
     
  10. Feb 13, 2007 #130 of 1039
    bsd

    bsd New Member

    42
    0
    Sep 30, 2002
    New York,...
    With the exception of Crispy Critter, is anyone else seeing partial MRV functionality? It would be at least marginally helpful to be able to see what is on the other Tivos through MRV even if I can't transfer the shows *yet*.

    -Brett
     
  11. Feb 13, 2007 #131 of 1039
    Mike Farrington

    Mike Farrington Lost Member

    3,786
    4
    Nov 16, 2000
    Though it doesn't affect me now because I don't yet have a HDTV....

    Are the menus being displayed in a higher definition now?
     
  12. Feb 13, 2007 #132 of 1039
    rdrrepair

    rdrrepair Bill Knapp

    1,437
    295
    Nov 24, 2006
    845 New York
    If I did have it I wouldn't tell :p - I would jut unplug from the network and use it quietly for 13 days before the guide data runs out and then allow it to reconnect - I would rather get 13 days out of MRV and see if it's still there when guide data gets too low for comfort -

    BTW: I would then post again in 13 days (Only if I lost the function) to let all know about my experience of setting up the pass-key to get it to work. - not that I have it, mind you! :p
     
  13. Feb 13, 2007 #133 of 1039
    bsd

    bsd New Member

    42
    0
    Sep 30, 2002
    New York,...
    So, we'll talk again in 2 weeks?! :D
     
  14. Feb 13, 2007 #134 of 1039
    Leo_N

    Leo_N Lucky 200 member

    536
    4
    Nov 12, 2003
    Wisconsin, USA
    I believe there were a lot of us seeing partial about 1-1/2 months ago or so. It was something where TiVo had accidentally set one of the settings on the Tivo to a,a,a instead of i,i,i (not sure about the letters exactly, it's been a while) If you go to Messages and settings and then look at system information about a page or two down right at the bottom you will see 3 characters all in a row, that is what had been accidentally changed a while back and maybe it is that way on Crispycritter's now.

    What this gave back then was access to Now Playing Lists on S2's, you could start a transfer (wouldn't work however) and I think you could also see the NowPlayingList on TivoDesktopServer if that was running. This is all from memory, if you do a search on some of this stuff with my user name you'll find the older thread when this first happened.

    Of course this could always be something new, if so, I'd love to hear more about it.
     
  15. Feb 13, 2007 #135 of 1039
    rdrrepair

    rdrrepair Bill Knapp

    1,437
    295
    Nov 24, 2006
    845 New York
    You might Rabbit - you might. Let's see what day 12 brings. ;) For my sake I hope you don't get a status report. :up:
     
  16. Feb 13, 2007 #136 of 1039
    loonyboi

    loonyboi New Member

    27
    0
    Feb 11, 2003
    I too would like to know about this. I've gotten used to switching to component whenever I watch any non-local channels because otherwise it won't display anything (despite working fine on all channels for a month over HDMI). It's a real pain and definitely a TiVo issue, not one with my cable service or television.
     
  17. Feb 13, 2007 #137 of 1039
    Leo_N

    Leo_N Lucky 200 member

    536
    4
    Nov 12, 2003
    Wisconsin, USA
    I've had both of mine hooked up through HDMI since September with no issues. That being said if yours worked for a month, that does sound fishy. Did you try a new HDMI cable?
     
  18. Feb 13, 2007 #138 of 1039
    cwoody222

    cwoody222 Well-Known Member

    12,048
    497
    Nov 13, 1999
    Buffalo, NY
    I've been at work since I knew an update was pending so I haven't tried yet.
     
  19. Feb 13, 2007 #139 of 1039
    TiVoJerry

    TiVoJerry Ex-Caavo employee (Ex-TiVo, '00-'16)

    1,555
    37
    Jul 26, 2005
    Woodside, CA
    If you're seeing a message "Viewing is not permitted using the TiVo Digital Media Recorder's HDMI output. Try another TV input.", it is not a bug but rather how HDMI is designed. This would be the case if your TV is not generating HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) or the A/V receiver is not repeating it properly. Unfortunately, all outputs will display the same video, so it can be a little confusing. It will only happen on digital channels that a copy protection bit enabled by your provider, so it's possible they may have made a change recently.

    If you have an A/V, bypass directly to the TV during this message and see if it goes away. If it is still present when connected directly to the TV via HDMI, your TV is not generating HDCP.
     
  20. Feb 13, 2007 #140 of 1039
    Ilene

    Ilene Member

    123
    8
    Dec 26, 2001
    Plano, Tx
    I haven't gotten my update yet, but my heart stopped when I saw this screen! I was thinking OMG! This is exactly how I envisioned the perfect TiVo Central to be.
    TiVo Pony or TiVo Jerry - thoughts, comments?????
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements