Networked Tivo transfers not working

Discussion in 'TiVo Help Center' started by dheerema, Sep 22, 2007.

  1. dheerema

    dheerema New Member

    72
    0
    Jul 6, 2004
    Michigan
    I have three s2 units that I regularly move programs around to and from. Yesterday, one of my units did not show up on the other lists.

    When I went to the unit in question, the now playing list shows the names of old DVR's that are no longer on my network, or have been renamed at least 3 months ago. I did a clear and delete everything, reconnected, and I Get the same thing.

    I noticed that I just got the Fall update and I suspect it has something to do with it.
    Please help!
     
  2. bartusiak

    bartusiak New Member

    1
    0
    Jun 10, 2004
    I suddenly have a simular problem. I have machines (all type S2) connected to my network and one stopped showing on the "Now Playing List" of the other two. The machine in question has just had the 2007 Fall update while the other two have not had the update yet. The other two tivos (without the update) show up on the "Now Playing List" of the third Tivo, but when I try to display the programs on either of them, I get a message saying that there are no shows.

    This behavior just started yesterday after I noticed the fall update on the one machine. I've rebooted each of the machines, but to no avail.

    Has anyone else experienced any of these simptoms or have any ideas for a solution.
     
  3. steve614

    steve614 what ru lookin at?

    10,722
    0
    May 1, 2006
    Dallas, TX
    From another thread...

     

Share This Page