Need image file for TiVo Series 3 HD

Discussion in 'TiVo Series3 HDTV DVRs' started by nyjack, Aug 6, 2016.

  1. TiV0_user

    TiV0_user New Member

    12
    0
    Dec 31, 2015
    Hi ThAbtO,
    May I please have an image for my TCD652160? My PS went out and I just finished replacing the all the caps. The voltages all look good, but I am stuck on the Welcome! Powering up..... screen. Looks like the PS took out the 2TB Hitachi installed in 2011. Don’t hear any clicking noises but also silent, no normal HDD accessing sounds. I hope you can help me resurrect this trusty HD lifetime unit from 2009 with an image.

    Many thanks,
    Jim B
     
  2. ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay TCF Club

    11,684
    917
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    Sent.
     
  3. TiV0_user

    TiV0_user New Member

    12
    0
    Dec 31, 2015
    Thanks ThAbtO. Will try the restore tomorrow on a new 2 TB WD Red. Will let you know how it turns out. Hope it works and it’s not my system board the failing PS also took out. I have put several hours into the capacitors upgrade and the voltages all look good under load: 4.95V, 12.10V, and 3.30V. I had several caps that were bulging bad. I used the digi-key low esr types from the capacitors thread.
     
  4. ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay TCF Club

    11,684
    917
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    Make sure its a WD20EFRX not WD20EFAX
     
  5. TiV0_user

    TiV0_user New Member

    12
    0
    Dec 31, 2015
    Will do, thanks for that tip!
     
  6. TiV0_user

    TiV0_user New Member

    12
    0
    Dec 31, 2015
    Thanks ThAbtO! The image file restored my 2009 HD flawlessly. I had to use the original WD 160GB while I am waiting for a new WD20EFRX to arrive. I am relieved that my PS capacitors replacement was successful and my system board is still good. This 11 year old HD should be good for another 10 years at least.
    Donation gladly sent!
    Jim B
     

Share This Page