Need help with Videora TiVo Converter

Discussion in 'TiVo Underground' started by lee espinoza, Jan 6, 2006.

  1. Jan 6, 2006 #1 of 12
    lee espinoza

    lee espinoza some guy

    2,442
    0
    Aug 21, 2002
    San Antonio,TX

    Advertisements

    When I use this and then upload it back to my tivo they video still will not play what is going on here? :confused:
     
  2. Jan 6, 2006 #2 of 12
    lee espinoza

    lee espinoza some guy

    2,442
    0
    Aug 21, 2002
    San Antonio,TX
    bump
     
  3. Jan 6, 2006 #3 of 12
    ttodd1

    ttodd1 Proud Computer Geek

    1,516
    0
    Nov 5, 2003
    SC
  4. Jan 6, 2006 #4 of 12
    David Platt

    David Platt Mouse Master TCF Club

    11,059
    788
    Dec 13, 2001
    Portland, OR
    What did you think bumping your post after one hour was going to accomplish?
     
  5. Jan 6, 2006 #5 of 12
    lee espinoza

    lee espinoza some guy

    2,442
    0
    Aug 21, 2002
    San Antonio,TX

    Advertisements

    If I bump it than I might get a answer sooner because my post will be the one at the top
    kind of like the one at the front will get service faster than the ones and the back
     
  6. Jan 7, 2006 #6 of 12
    David Platt

    David Platt Mouse Master TCF Club

    11,059
    788
    Dec 13, 2001
    Portland, OR
    After an hour, your post couldn't have been more than three or four threads from the top, given the usual traffic in here. Do you really think someone would only read the first thread and then not read any other threads?
     
  7. Jan 8, 2006 #7 of 12
    Fofer

    Fofer Bo55man69

    92,928
    4,481
    Oct 29, 2000
    Come to think of it, with that kind of impatience being displayed I think I'm less likely to want to pipe in and help. (Being a volunteer for free out of the kindness of our hearts kinda thing, and all.)
     
  8. Jan 8, 2006 #8 of 12
    lee espinoza

    lee espinoza some guy

    2,442
    0
    Aug 21, 2002
    San Antonio,TX
    I do not need help with the problem anymore :p :p :p :rolleyes: :rolleyes:
     
  9. Jan 8, 2006 #9 of 12
    Fofer

    Fofer Bo55man69

    92,928
    4,481
    Oct 29, 2000
    As we talked about here, sharing your eventual solution would be a polite thing to do. That's how this forum operates, we all try to help each other. And your experience may help a TiVolutionary hacker in the future! So fess up and be clear about how you solved the problem. :)
     
  10. lee espinoza

    lee espinoza some guy

    2,442
    0
    Aug 21, 2002
    San Antonio,TX

    Try to create the directories below, one at a time, the AVI
    will transcoding with one of them.
    1. c:\tmp
    2. c:\cygwin\tmp
    3. make a \tmp dir in the same directory as the tivoserver.exe
     
  11. Fofer

    Fofer Bo55man69

    92,928
    4,481
    Oct 29, 2000

    Thanks, Larry!
     
  12. lee espinoza

    lee espinoza some guy

    2,442
    0
    Aug 21, 2002
    San Antonio,TX
    Yes Larry thank you :up:
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements