My Shows blinking after 20.5.9 update

Discussion in 'TiVo Mini' started by Dan203, Mar 10, 2016.

  1. Dan203

    Dan203 Super Moderator Staff Member TCF Club

    55,096
    7,836
    Apr 17, 2000
    Nevada

    Advertisements

    I got 20.5.9 a few days ago on my Mini. Since then I've seen this happen a few times...



    Anyone else seeing this since the update?
     
  2. UCLABB

    UCLABB Well-Known Member

    6,205
    1,730
    May 29, 2012
    Riverside, CA
    Same here. Glad to hear that it's just not my Mini going south.

    Edit: My Mini hasn't got the update, but its host Roamio has.
     
  3. TivoJD

    TivoJD Active Member

    414
    92
    Feb 7, 2005
    Polk Co,...
    I saw the blinking before 20.5.9, it started when I got skipmode on 20.5.6. Maybe to do with the screen refreshing to show the skip icon?
     
  4. Dan203

    Dan203 Super Moderator Staff Member TCF Club

    55,096
    7,836
    Apr 17, 2000
    Nevada
    That seems to be what starts the blinking, but in my case it just kept blinking every few seconds. I had to reboot it to get it to stop. So maybe it was stuck in some sort of SkipMode lookup loop or something.
     
  5. ej42137

    ej42137 Well-Known Member

    3,813
    605
    Feb 15, 2014
    Los Angeles

    Advertisements

    I've just now seen this on my Roamio.
     
  6. Durfman

    Durfman Member

    126
    1
    Nov 19, 2001
    Lawrencevill...
    I've seen it blink after a show has finished recording and the skip icon appears, but I've never seen it stuck in a blink loop like that.
     
  7. shamilian

    shamilian Member

    475
    14
    Mar 26, 2003
    NJ
    I thought it had to do with the skip mode feature until I saw it happen on my premiere.

    It seems to happen when i scroll through a list...
    If I leave it alone for a while it settles down....
     
  8. JoeKustra

    JoeKustra in the other Alabama TCF Club

    20,399
    3,817
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...
    I have seen it also. It started after I deleted a program using Clear from My Shows. Then it refreshed, along with the right side thumb nail picture, after a few seconds. I moved to another program and another refresh. Like you said, it seem to stop after a few minutes.

    Isn't there a code or sequence to view the detailed log file? Perhaps something can be seen there. :confused:
     
  9. BRiT wtfdotcom

    BRiT wtfdotcom Active Member

    437
    36
    Dec 16, 2015
    I see the same behavior with Tivo 20.5.6RC21 on the Mini and 20.5.9RC15 on the Roamio.

    It only starts happening after I delete recorded episode(s). Once it starts happening, completely exiting MyShows by going to TivoCentral and then back to MyShows stops the refresh/blinking from happening.
     
  10. DigitalDawn

    DigitalDawn Active Member

    395
    95
    Apr 26, 2009
    Jupiter, FL
    Having the blinking issue as well.
     
  11. AZrob

    AZrob Member

    309
    12
    Mar 31, 2002
    Phoenix, AZ
    I get this on both my Roamio and my Premiere. I think it's happening mainly or perhaps only in the early evening. I first noticed it around 6 pm. Rebooting stops it only for a while.

    Rob from AZ
     
  12. AZrob

    AZrob Member

    309
    12
    Mar 31, 2002
    Phoenix, AZ
    I just had a thought: is there anyone on this forum who is NOT a Cox Cable user? It's a guess, but it appears to me that everyone on this forum are from cities that Cox Cable serves.
     
  13. UCLABB

    UCLABB Well-Known Member

    6,205
    1,730
    May 29, 2012
    Riverside, CA
    I have Charter and have the bug. It seems to only happen after deleting a program from the my shows list. If I'm just watching tv and go to my shows, no problem.
     
  14. JoeTaxpayer

    JoeTaxpayer Member

    605
    20
    Dec 23, 2008
    Just sat down to watch a show. premiere is blinking.
     
  15. generaltso

    generaltso Well-Known Member

    1,062
    25
    Nov 3, 2003
    Vermont
    I have Comcast, and my Roamio Pros are blinking up a storm.
     
  16. ej42137

    ej42137 Well-Known Member

    3,813
    605
    Feb 15, 2014
    Los Angeles
    TWC and I see the blinking from time to time on my Roamio.
     
  17. mattack

    mattack Well-Known Member

    25,697
    678
    Apr 9, 2001
    sunnyvale
    So have any of you actually CALLED tivo and reported this? Yes, I haven't either.. but you guys have been talking about it for a while..
     
  18. AZrob

    AZrob Member

    309
    12
    Mar 31, 2002
    Phoenix, AZ
    I did call and had them open up a case. The actual TSR who took the call was useless and annoying. He insisted this was coming from within my home network, even when I pointed out that I have straight Ethernet connections from both of my Tivo's to a Cox fiber line (Gigablast). The speed throughout my home is consistently 850-900 mbps, and that includes testing directly from the sites where the Tivo's are connected.

    When I have a moment, I'm going to call back. Maybe by then Tivo will have acknowledged it's a bug.
     
  19. aaronwt

    aaronwt UHD Addict

    23,637
    1,299
    Jan 31, 2002
    Northern...
    Wow that looks messed up. How widespread is this? So far I have not seen this. Hopefully I never do.
     
  20. BRiT wtfdotcom

    BRiT wtfdotcom Active Member

    437
    36
    Dec 16, 2015
    Happens 100% of the time after deleting a recording and seems to happen until you exit My Shows.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements