Mounting USB Drive.

Discussion in 'TiVo Underground' started by chris22, Oct 11, 2006.

  1. chris22

    chris22 Snowboard Dude

    174
    0
    Aug 31, 2006

    Advertisements

    I want to mount a USB Drive, however I can't get the driver to work.

    Here is the USB View Params from it:

    Code:
    Device Descriptor:
    bcdUSB:             0x0200
    bDeviceClass:         0x00
    bDeviceSubClass:      0x00
    bDeviceProtocol:      0x00
    bMaxPacketSize0:      0x40 (64)
    idVendor:           0x0000
    idProduct:          0x0000
    bcdDevice:          0x0000
    iManufacturer:        0x01
    0x0000: " "
    iProduct:             0x02
    0x0000: " "
    iSerialNumber:        0x03
    0x0000: "REMOVED

    I am hoping to build and use Samba (make it into a network share at the same time).
     
  2. classicsat

    classicsat Astute User

    17,877
    0
    Feb 18, 2004
    Ontario Canada.
    Something isn't reading the USB correctly. The VID and PID should be populated
     
  3. chris22

    chris22 Snowboard Dude

    174
    0
    Aug 31, 2006
    there is no VID or PID on my Windows box, linux box, or my tivo. It mounts in windows and linux, just not tivo. :-\
     
  4. vMAC

    vMAC New Member

    116
    0
    Aug 4, 2006
    Is the drive formatted FAT32?
     
  5. chris22

    chris22 Snowboard Dude

    174
    0
    Aug 31, 2006

    Advertisements

    Don't matter... yet.
    The Tivo won't accept the enclosure.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements