Just got 8.3

Discussion in 'TiVo Series3 HDTV DVRs' started by jbrasure, Apr 25, 2007.

  1. Fofer

    Fofer Bo55man69

    93,281
    4,627
    Oct 29, 2000

    Advertisements

    I got mine this week.

    Another subtle, but welcome fix: items in the Recently Deleted folder are now SORTED PROPERLY!That is, the most recently deleted items are at the top of the list. Excellent.
     
  2. aaronwt

    aaronwt UHD Addict

    23,560
    1,239
    Jan 31, 2002
    Northern...
    My other two boxes just got it on Saturday. I see they rebooted at 2AM. I see the first box also got it Saturday since it had the L version intially.
     
  3. richsadams

    richsadams Well-Known Member

    9,078
    69
    Jan 4, 2003
    Whhaaaat? :eek: Are you some kind of infiltrator?? No mean "I've got 33,642 posts and I know everything" attitude? No "My seven S3's and six S2's can beat up your cable company DVR" sarcasm? No "my hard drive is bigger than your hard drive" arrogance? What kind of person are you anyway? Sounds like you're just trying to get on everyone's good side. What's your angle huh? You must be some kind of Left Coast hippie or something right? We know that any moment you're going to pull off your disguise and reveal yourself to be something truly evil...like a Movie Rights Attorney or something! :mad: How dare you be nice...it's, it's, well, it's just not natural around these parts!

    Kidding. ;)

    No, thank YOU! How refreshing! :D
     
  4. Brad Smith

    Brad Smith New Member

    51
    0
    Nov 5, 2006
    Well, unfortunately 8.3 has made the pixelation and momentary loss of audio *worse* than before. This is really starting to get annoying.
     
  5. Tuckrat

    Tuckrat Member

    33
    0
    Feb 3, 2004
    Boston, MA

    Advertisements

    For those keeping score - I got the update on the S3 last night. Haven't tested navigation too much (for 10 second delays, etc.), but so far everything seems OK. Now it's time to start thinking eSATA! :)
     
  6. dnorth12

    dnorth12 Member

    339
    16
    Feb 10, 2005
    Mesquite Nevada
    Actually I am a left coast conservative republican and yes I voted for Bush (Twice). :)

    And I am going to pull off a reversal of thought (my previous disquise). I originally didn't think I would do the esata thing, but someones post about the dry season of reruns got me thinking about loading up for that time frame, so I will have something I am interested in watching in reserve. I am going to pull the trigger (yeah I am guntoting as well :eek: ) on this Apricorn DVR Expander 750GB :D

    Thanks for the compliment Rich and by the way, my S1 that doesn't work anymore could probably put must cable company dvr's to shame. :p How's that for arrogance?
     
  7. Nalez

    Nalez Guest

    34
    0
    Mar 1, 2002
    I have been seeing this a bit more with 8.3 as well. 8.1, I almost never saw pixelation/audio drops, but just tonight while watching the sopranos, I must have had 3-4 dropouts.
     
  8. WebG

    WebG New Member

    48
    0
    Jan 30, 2005
    I don't know if my issue is related to my 8.3 update on my S3 unit, but I received the download yesterday (YEAH!). This morning I received a TiVo message saying that "...my cable lineup has changed from my original guided-setup selection of &^&$1*&&" (yes, that is more or less what it said -- a bunch of garbledegook for my cable provider). I forced a call to TiVo and received the message again.

    In both cases, I was prompted to continue with cable setup, and then told that I wasn't using cable so it didn't apply to me. I have 2 cablecards, so I'm definitely using cable. :) My requested programs all recorded fine for me this evening and my channel lineups all appear correct.

    Any ideas from the peanut gallery about "message #61" and what it means?
     
  9. Sprk Jonz

    Sprk Jonz New Member

    9
    0
    Jul 26, 2005
    Orange, CA
    Anyone else have this problem? I received the 8.3 Update and I lost an HD Channel (MOJOHD). The cable company refreshed the signal (or something) but it didn't fix it. I've done some searching in this forum and but I found little on this subject.

    Thanks,
    Spark Jonz

    Series 3 Tivo
    Time Warner Cable Cards
    Orange County, CA
     
  10. Fofer

    Fofer Bo55man69

    93,281
    4,627
    Oct 29, 2000
    Los Angeles Time Warner customer here, with 8.3 on a S3 TiVo. I still have MOJOHD, on channel 422. Watching it right now.
     
  11. Sevenfeet

    Sevenfeet Gentle Giant

    165
    0
    Jun 24, 2000
    Nashville, TN
    Both my Series 3's updated over the weekend.
     
  12. mxfanatic

    mxfanatic Member

    39
    5
    Jan 20, 2007
    I'm not sure the 2 are related. It could have been related to the reboot. Either way, it's the cable co's fault. I had the same problem with one HD station (I even think it was MOJO) on both of my cards. The resolution was to have the cards swapped from one slot to another and have the cable co. re-enter the card information into their system. This did the trick. Unfortunately, it required having a truck roll to my house. Annoying. Anyway, the problem was resolved. I have a brother in the same area with an S3 and he is currently having the same issue with a different station than I had. But all the rest work fine.

    Bottom line, keep fighting with the cable co.

    --MXFanatic
     
  13. cstar

    cstar New Member

    1
    0
    Sep 17, 2002
    Got 8.3 last week.

    Tonight when I turned on the tivo, all channels where black. Rewinding through a currently recording show showed all black too. Other tvs in the house were working fine. On the Tivo Central screen the animated background was missing and instead was black.

    I restarted and everything is now back to normal including the shows that were recording before the restart.

    Something strange is up with this 8.3.

    Joe.
     
  14. WebG

    WebG New Member

    48
    0
    Jan 30, 2005
    Got an answer from TiVo. Luckily (a) the CSR was helpful and persistent in finding an answer as quickly as she could, and (b) the people she spoke with knew of this issue and did say that it was related to the software update. Based on what she said and my situation, I'll say that it looks like TiVo simply lost the cable provider information and it needs to be readded.

    THE SOLUTION:

    Go to SETTINGS / CHANNEL SETUP / CHANNEL LIST to view your current list of available channels.

    Press enter, then press THUMBS DOWN three times, then press enter. This will force the channel setup process of the guided setup, allowing you to reset your preferred cable provider. It took about 15-20 minutes for TiVo to work it's way through some data, call up the TiVo service and sort itself out. Your TiVo will be unusable during this time, just as it would be during this portion of guided setup. So be prepared to not do this during prime recording times in your household.

    When it was done, I had to go back through the channel list and unselect the channels that I had previously unselected from my preferred channel list. For the most part, my previous selections had stayed correct, there just needed to be some tweaking. Previously saved recordings played back fine; recordings scheduled to start I did this went off without a hitch.
     
  15. gostan

    gostan Member

    81
    0
    Oct 6, 2002
    Boston
    8.3 arrrived early Sunday morning here in Boston. :cool:
     
  16. Teeps

    Teeps Well-Known Member

    2,168
    87
    Aug 16, 2001
    Torrance,Cal...
    I got mine sometime over the weekend.
     
  17. tase2

    tase2 Shy Guy

    3,538
    0
    Sep 26, 2004
    Wallingford, CT
    Does anyone not have 8.3 yet?

    I have been w/out my S3 for a couple of weeks and when I connected the new one yesterday it read 8.1.
     
  18. rdrrepair

    rdrrepair Bill Knapp

    1,437
    295
    Nov 24, 2006
    845 New York
    Sounds like a new poll. :D
     
  19. tase2

    tase2 Shy Guy

    3,538
    0
    Sep 26, 2004
    Wallingford, CT
    Nah-no need for a poll :eek:

    I just didn't see any recent complaining about not having 8.3, so I was just looking for say 1 other person to confirm they had not received it either, so I know I am not alone. :eek:
     
  20. lcann44

    lcann44 New Member

    212
    0
    Apr 15, 2007
    I have 8.3, I just still have the one with the "L" in it. But the fact that not everybody has still received 8.3 is somewhat reassuring that they will get around to giving me the "correct" version.

    I've got to really stop worrying about this. :eek:
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements