Hydra Issues

Discussion in 'TiVo Coffee House - TiVo Discussion' started by Steve, Oct 29, 2017.

  1. DeltaOne

    DeltaOne Mount Airy, MD

    720
    177
    Sep 29, 2013

    Advertisements

    Same here, on a Roamio. I know someone with a Bolt, says exiting On Demand works fine. But not here on a Roamio running Hydra.
     
    PSU_Sudzi likes this.
  2. PSU_Sudzi

    PSU_Sudzi Well-Known Member

    2,566
    947
    Jun 4, 2015
    Philly suburbs
    I am almost certain I’ve seen the SD appear quickly and then switch over to HD but that might have been on the tuner selection and not on the guide. Will try to test it tonight.
     
  3. TonyD79

    TonyD79 Well-Known Member

    12,645
    1,935
    Jan 4, 2002
    Columbia, MD
    There is no indicator that a program you are watching is recording or not.
     
  4. markp99

    markp99 TakoKichi TCF Club

    13,794
    1,718
    Mar 21, 2002
    Nashua, NH
    I see the normal Red Dot on the timeline when I press play while a program is being recorded.

    Are you not seeing this? Or am I missing your point?
     
  5. PSU_Sudzi

    PSU_Sudzi Well-Known Member

    2,566
    947
    Jun 4, 2015
    Philly suburbs

    Advertisements

    So I do see at least one channel in my overall lineup listed as HD that’s really SD after choosing to view all channels. So maybe this issue is replicating across providers. But I could only find it happening once (Movieplex on Comcast Philly, channel 1757).

    I can’t reproduce the issue I saw last night when selecting tuners, it was taking a moment to display the movie thumbnail and it initially was listed as SD even though the channel and movie were HD (Dawn of the Dead on maybe Syfy or AMC, can’t recall which channel).
     
  6. TonyD79

    TonyD79 Well-Known Member

    12,645
    1,935
    Jan 4, 2002
    Columbia, MD
    It was missing last night during Charlie Brown. I am seeing it today.

    Odd.

    Okay. It is showing on the Bolt but not on a Mini.
     
  7. TonyD79

    TonyD79 Well-Known Member

    12,645
    1,935
    Jan 4, 2002
    Columbia, MD
    It’s also intermittent. If I go to the recording directly, no dot. If I go to the buffer, dot. If I go back to the recording, dot. If I go to another buffer then open recording, no dot.

    Seems like it doesn’t always trigger. Looks like it only works from the buffer.
     
  8. wildwildbil

    wildwildbil New Member

    7
    1
    Oct 16, 2011
    Transfer is a big deal for me. We stream to tablets a lot and transferring from our Roamios to our Bolt is missed. I know someone said that online works, well that hasn't worked for us for a few months now. It says it is transferring but never does.
     
    stile99 likes this.
  9. TonyD79

    TonyD79 Well-Known Member

    12,645
    1,935
    Jan 4, 2002
    Columbia, MD
    If watching a show during recording that finishes and gets skip, you have to back completely out of the recording to get skip. In the old UI, you just had to select from My Shows and continue watching.
     
  10. samccfl99

    samccfl99 I Am Sometimes Vocal

    920
    134
    Sep 7, 2013
    coconut...
    They cannot even test properly...the simplest things. Maybe if they did a proper beta that allowed going back WITHOUT losing everything, more people might test. Sad...
     
  11. compnurd

    compnurd Well-Known Member

    1,954
    361
    Oct 6, 2011
    I am having zero issues
     
    JolDC likes this.
  12. TonyD79

    TonyD79 Well-Known Member

    12,645
    1,935
    Jan 4, 2002
    Columbia, MD
    You may not be having issues that cause disruption but you don’t see the minor bugs I am listing? They haven’t been showstoppers but do exist.
     
  13. compnurd

    compnurd Well-Known Member

    1,954
    361
    Oct 6, 2011
    There is a big difference between minor bugs and saying they can’t test a beta properly
     
  14. tim_m

    tim_m Active Member

    811
    208
    Mar 8, 2017
    No V66 errors here yet *knock on wood*
     
  15. m.s

    m.s Active Member

    308
    132
    Mar 8, 2007
    Nope. Alpha is where you work out new features. Beta is where you fix easily found bugs, major or minor.
     
  16. mattack

    mattack Well-Known Member

    25,472
    651
    Apr 9, 2001
    sunnyvale
    This is not an official Tivo site. The PROPER place is to write up bugs *ON THEIR SITE in support requests*.
     
  17. sophosoft

    sophosoft New Member

    13
    0
    Jan 22, 2005
    Has anyone heard when the new Hydra UI will become mandatory through push update to all Roamios and Bolts (REALLY gonna miss the 2-column guide option that has been available in all OS versions since my first SONY SVR-2000 unit back in 2003 :()?

    #TiVoHyrda2ColumnGuideOptionPlease
     
  18. longrider

    longrider Well-Known Member TCF Club

    1,762
    740
    Oct 26, 2017
    Elizabeth, CO
    At this point there are NO plans to make it mandatory.
     
  19. TonyD79

    TonyD79 Well-Known Member

    12,645
    1,935
    Jan 4, 2002
    Columbia, MD
    Except I’m not going to disagree with the statement. The issues I’ve found I’ve found in just a couple hours and they are not hidden ones. Since they were inviting people to beta just a couple weeks ago, I think they rushed it.

    But don’t say you have no problems. Even minor, they exist.
     
    samccfl99 likes this.
  20. TonyD79

    TonyD79 Well-Known Member

    12,645
    1,935
    Jan 4, 2002
    Columbia, MD
    Guess you missed that Ted is reviewing the forums. And promised to take the issues even if he can’t address every one.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements