Hydra Issues

Discussion in 'TiVo Coffee House - TiVo Discussion' started by Steve, Oct 29, 2017.

  1. Oct 29, 2017 #21 of 845
    TonyD79

    TonyD79 Well-Known Member

    12,573
    1,891
    Jan 4, 2002
    Columbia, MD

    Advertisements

    Mine shows playback time if I do it while watching a recording but doesn’t stick.
     
  2. Oct 29, 2017 #22 of 845
    markp99

    markp99 TakoKichi TCF Club

    13,687
    1,663
    Mar 21, 2002
    Nashua, NH
    No playback time here, and Yes, does not stick. Ugh.
     
  3. Oct 29, 2017 #23 of 845
    TonyD79

    TonyD79 Well-Known Member

    12,573
    1,891
    Jan 4, 2002
    Columbia, MD
    I’m on a bolt. Maybe that matters?
     
  4. Oct 29, 2017 #24 of 845
    markp99

    markp99 TakoKichi TCF Club

    13,687
    1,663
    Mar 21, 2002
    Nashua, NH
    Ok, playback time is there on Roamio. Re-tried on an old, completed recording.
     
  5. Oct 29, 2017 #25 of 845
    aaronwt

    aaronwt UHD Addict

    23,533
    1,230
    Jan 31, 2002
    Northern...

    Advertisements

    I tried this in all my setups, from Bolts, and Mini, and a Roamio. None of them had any issues with losing audio from hitting the skip button a bunch of times.

    I am seeing where the Bolt is outputting 1080P30 or 2160P30 from 1080i content. When you have 1080P24/25 or 2160P24/24/30 selected for an output. When it should be outputting 1080P60 or 2160P60. Assuming those are selected.

    For now though I have my Bolts set for only 2160P60 output or 1080P60 output. To avoid the long re-syncs I am seeing when changing resolutions or framerates.
     
  6. Oct 29, 2017 #26 of 845
    rodney111

    rodney111 New Member

    22
    7
    Jul 22, 2014
    Thanks. I hope they will get fixed soon. I upgraded because I thought that small nuances and bugs were to be expected. I thought that bigger issues like basic connectivity between Tivo units would have been worked out in beta testing.
     
    Dean Johnson likes this.
  7. Oct 29, 2017 #27 of 845
    soremekun

    soremekun New Member

    22
    4
    Dec 15, 2016
    My posts from another thread.

    Glitch?
    Mini:
    Press Guide and select a channel. It goes to full screen. Press Guide again and the channel I was watching appears in the small box. Fine. Go back to that channel in full screen.
    Now when I press the back button, it takes me to the guide but the preview window is blank.

    -----
    Noticable issue.
    Mini:
    Coming out of the guide into a TV channel, the video stutters with no audio. After about 3 seconds, audio and video are fine.


    -----
    Glitch?
    Mini:
    Go to Guide and select a channel and watch the channel in full screen.
    Press TiVo home on remote. Then press Guide. It takes me back the the very first channel in the lineup instead of the last channel I was watching. Also, there is no preview window of the last channel I was watching.

    -----
    Minor peeve.
    Mini:
    While watching a channel, pressing the Guide button takes me to the guide. Pressing Guide again takes me to back to the channel smoothly. Fine.

    However, while watching a channel, pressing the guide button takes me to the guide. But, if I press Select (on the SAME channel), the channel "reloads" and not smooth as if pressing Guide.

    In this specific scenario, pressing Guide and Select should have the same result.
     
    Dean Johnson likes this.
  8. Oct 29, 2017 #28 of 845
    JACKASTOR

    JACKASTOR Active Member

    777
    135
    May 26, 2011
    ONTARIO,...
    I Can transfer shows from TiVo to pc using pytivo
    But I cannot pull from the computer to Hydra enabled TiVo.
     
    CoxInPHX and jackstoker like this.
  9. Oct 29, 2017 #29 of 845
    moyekj

    moyekj Well-Known Member

    12,284
    937
    Jan 23, 2006
    Mission...
    I'm just going by what I've seen reported. Can't confirm it myself since I don't have Hydra. Can you confirm that for My Shows if you press skip you get to bottom of list and then skip again takes you back to start of list? In Quattro software ToDo list works exactly same as well: skip takes you to bottom, skip again back to top of list. If Hydra is all horizontal tiles then I guess it's horizontal skipping instead of vertical?
     
  10. Oct 29, 2017 #30 of 845
    TonyD79

    TonyD79 Well-Known Member

    12,573
    1,891
    Jan 4, 2002
    Columbia, MD
    Hydra is not all horizontal tiles. It is two dimensional. And you can do list only in some places. I don’t know how skip used to work on lists. Channel up and down work but may not be to the end of long lists.
     
  11. Oct 29, 2017 #31 of 845
    osu1991

    osu1991 Well-Known Member

    1,386
    446
    Mar 6, 2015
    Oklahoma
    Just tried it and it does work for My Shows
     
  12. Oct 29, 2017 #32 of 845
    moyekj

    moyekj Well-Known Member

    12,284
    937
    Jan 23, 2006
    Mission...
    OK thanks, will go back and edit the list.

    What about ToDo, OnePasses, History and Channels I receive lists? Those are other places I use skip to end/start a lot.
     
    Last edited: Oct 29, 2017
  13. Oct 29, 2017 #33 of 845
    TonyD79

    TonyD79 Well-Known Member

    12,573
    1,891
    Jan 4, 2002
    Columbia, MD
    Todo, skip skips one day at a time. Channel up/down is one screen at a time.

    One pass skip goes to bottom but skip back does nothing.
     
  14. Oct 29, 2017 #34 of 845
    moyekj

    moyekj Well-Known Member

    12,284
    937
    Jan 23, 2006
    Mission...
    OK thanks, so broken for most lists then...
     
  15. Oct 29, 2017 #35 of 845
    TonyD79

    TonyD79 Well-Known Member

    12,573
    1,891
    Jan 4, 2002
    Columbia, MD
    I wouldn’t call it broken. It is different. Seems by design. The only thing that seems broken is skip back on a couple lists.

    Btw, history works like todo. Jumps a day at a time.
     
  16. Oct 29, 2017 #36 of 845
    osu1991

    osu1991 Well-Known Member

    1,386
    446
    Mar 6, 2015
    Oklahoma
    One Pass Manager pushing skip goes to bottom and pushing skip again goes back to top, the other two work as TonyD79 stated
     
  17. Oct 29, 2017 #37 of 845
    TonyD79

    TonyD79 Well-Known Member

    12,573
    1,891
    Jan 4, 2002
    Columbia, MD
    Okay, that is an inconsistency. I would’ve expect skip back to work since it does in other lists.
     
  18. Oct 29, 2017 #38 of 845
    Jed1

    Jed1 Well-Known Member

    2,551
    438
    Jun 18, 2013
    Frackville, PA.
    What did you do to get the resolution changes to work as mine seem to be stuck?
    I did seem to get my living room resolutions to work by going into Vudu and playing the preview for King Kong Skull Island. I wanted to see if 1080p24 worked. Once I left Vudu and came back to live TV my resolutions started to work. I don't know if it will stick though.
     
  19. Oct 29, 2017 #39 of 845
    djg8544

    djg8544 New Member

    7
    4
    Dec 7, 2016
    Bolt+ is unable to play recordings and I receive error p103. The same recordings can be played through a mini connected to it.
     
  20. Oct 29, 2017 #40 of 845
    TonyD79

    TonyD79 Well-Known Member

    12,573
    1,891
    Jan 4, 2002
    Columbia, MD
    Make sure you use the back button to exit. Anything else will wipe out the change.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements