Hung at boot

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by knuckles, Oct 15, 2011.

  1. knuckles

    knuckles Watch This Baby!

    1,193
    8
    Dec 21, 2002
    Northeastern PA
    I've been having trouble with my Premier XL the last few days with recorded shows missing from menus. I had been in chats with support and I believe I downloaded version 14.9 on my last forced connection. I performed a reboot from the menu and I've been watching the "Almost there... Just a few minutes more." for almost 2 hours. How long should I wait before powering it off and trying to boot again?
     
  2. alyssa

    alyssa Active Member

    1,655
    4
    Dec 7, 2003
    Sunny SoCal
    do you have a slide remote? if so unplug the usb dongle until it finishes the boot up
     
  3. knuckles

    knuckles Watch This Baby!

    1,193
    8
    Dec 21, 2002
    Northeastern PA
    I do have a slide remote. I saw it was still in the same place this morning so I unplugged it. For some reason I don't think it updated the software and I still have shows missing from the menu, but I can see them on my TiVo Desktop and can transfer those missing shows to my pc. Is there a way to now delete those missing shows?
     
  4. L David Matheny

    L David Matheny Active Member

    1,632
    6
    Jan 29, 2011
    SE Ohio
    Under My Shows Options try turning Groups off. I think I've read that doing that can make all shows appear again.
     
  5. knuckles

    knuckles Watch This Baby!

    1,193
    8
    Dec 21, 2002
    Northeastern PA
    Turning off groups did reveal the missing shows. I'll try to delete them all and see if things get better. Thanks
     

Share This Page