Humax T800 and InstantCake

Discussion in 'DirecTV TiVo Powered PVRs & Receivers' started by c8hendrick, Sep 13, 2007.

  1. c8hendrick

    c8hendrick New Member

    7
    0
    May 5, 2005

    Advertisements

    So a week or so ago, my T800 harddrive fried - so much so that I couldnt even see it on my PC form the BIOS level. I got another harddrive and purchased the InstantCake software. Baked my cake no problem (tried this a few times - no errors). I throw the drive back in my Tivo and it gets past "Powering up..." to a solid light blue screen. Then nothing. Has anyone seen this before? I've tried all the mater / slave combinations with the jumpers, I've re-baked... dont know what else to try.

    TIA,
    Chris
     
  2. wscannell

    wscannell Member

    2,352
    0
    Dec 6, 2003
    It may be that the TiVo is in standby. Did you try pressing the TiVo button after you get the blue screen?
     
  3. c8hendrick

    c8hendrick New Member

    7
    0
    May 5, 2005
    Will try that but why would it be in standby after just powering up?
     
  4. JimSpence

    JimSpence Just hangin'

    30,918
    40
    Sep 19, 2001
    Binghamton, NY
    My suggestion is that you ask this in the upgrade or underground forum.
     
  5. wscannell

    wscannell Member

    2,352
    0
    Dec 6, 2003

    Advertisements

    If the original that the image was from was in standby when the power was disconnected, the TiVo will always power up in standby.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements