Help & Support Forum on VM

Discussion in 'VirginMedia TV with TiVo - UK' started by brightonjohn, Jun 3, 2011.

  1. Jun 3, 2011 #1 of 18
    brightonjohn

    brightonjohn New Member

    79
    0
    Mar 3, 2011
    This has now been down since yesterday. Anybody know out about it?
     
  2. Jun 3, 2011 #2 of 18
    beeswax

    beeswax New Member

    24
    0
    Jun 2, 2011
    I was on a few times yesterday throughout the day and it's still working fine now. Are you sure there's nothing wrong your end?
     
  3. Jun 3, 2011 #3 of 18
    brightonjohn

    brightonjohn New Member

    79
    0
    Mar 3, 2011
    Well if there is something wrong here that is the only website or forum that I can't access. Even from the link on the home page all I get is the waiting message. This also happens on a newly formatted and freshly installed xp machine that I have here for a client. Perhaps VM have blacklisted me!
     
  4. Jun 3, 2011 #4 of 18
    cwaring

    cwaring VM Tivo User

    9,015
    0
    Feb 11, 2002
    Knaresboroug...
    Access fine here.
     
  5. Jun 3, 2011 #5 of 18
    OzSat

    OzSat Very Nice Moderator

    5,054
    1
    Feb 15, 2001
    Oxfordshire, UK
    I've been in and out (so to speak) many times a day during the past week and not had a problem at all.
     
  6. Jun 3, 2011 #6 of 18
    brightonjohn

    brightonjohn New Member

    79
    0
    Mar 3, 2011
    Well, I am at a loss here. I can obviously read and publish to this forum and all of the others BUT not the VM H&S - just says waiting and only lets me sometimes see the beginning of a page but that is all.

    My laptop is doing exactly the same thing! Will now reboot router to see if that helps.

    So having rebooted modem and router and tried with IE9 on laptop and desktop I simply cannot access the help and support form at all.

    Will see what happens over the weekend and maybe phone them on Monday!

    Cheers All
     
  7. Jun 3, 2011 #7 of 18
    ColinYounger

    ColinYounger It wasn't me.

    1,381
    0
    Aug 9, 2006
    Southsea,...
    FWIW, I'm on there right now.
     
  8. Jun 3, 2011 #8 of 18
    OzSat

    OzSat Very Nice Moderator

    5,054
    1
    Feb 15, 2001
    Oxfordshire, UK
    Have you been banned!?
     
  9. Jun 3, 2011 #9 of 18
    brightonjohn

    brightonjohn New Member

    79
    0
    Mar 3, 2011
    Well, if I have it's from the whole of the H&S Forum - can't even follow the link from the virgin media home page!:mad:
     
  10. cwaring

    cwaring VM Tivo User

    9,015
    0
    Feb 11, 2002
    Knaresboroug...
    It would say if you had been banned. You would only see the notice and none of the forums.
     
  11. sjp

    sjp Active Member

    1,724
    1
    Oct 22, 2001
    London, UK
    are you the same brightonjohn over there? if so i just sent you a pm

    it also looks like they think you were in a while ago...
    Date Last Visited
    03-06-2011 16:40
     
  12. brightonjohn

    brightonjohn New Member

    79
    0
    Mar 3, 2011
    Well I can see that you have sent me something over there but that link won't open either.

    No need to worry chaps - clearly something very local but not machine specific.

    It can wait.
     
  13. sjp

    sjp Active Member

    1,724
    1
    Oct 22, 2001
    London, UK
    interesting they thought you'd got in earlier.
     
  14. beeswax

    beeswax New Member

    24
    0
    Jun 2, 2011
  15. brightonjohn

    brightonjohn New Member

    79
    0
    Mar 3, 2011
  16. beeswax

    beeswax New Member

    24
    0
    Jun 2, 2011
    Do you have any smartphones or iDevices that you can try accessing the VM forum on? If you are suffering from a routing issue, it should affect all devices regardless of OS and browser.
     
  17. brightonjohn

    brightonjohn New Member

    79
    0
    Mar 3, 2011
    Thanks for this suggestion. I tried the link on the iPad this morning and it worked fine. BUT then so it also does now from the PC so that kind of nails it now as having been a routing issue.

    Thanks for all the support folks. We may not always agree with each other but we're always there to help each other.:)
     
  18. OzSat

    OzSat Very Nice Moderator

    5,054
    1
    Feb 15, 2001
    Oxfordshire, UK
    I wouldn't agree with that! ;)
     

Share This Page