Help! Need a clean TCD746320 image.

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by ShawnAker, Jan 11, 2015.

  1. Jan 11, 2015 #1 of 307
    ShawnAker

    ShawnAker New Member

    4
    0
    Jan 11, 2015
    I'd like to try a clean image on my Premiere because I feel there is corruption on my HD. It continues to have issues.

    I've done a pretty indepth HD test, and nothing is wrong with it and I continue to have issues.

    Figured I'd try a clean image.

    Thanks for your help!
     
  2. Jan 11, 2015 #2 of 307
    ggieseke

    ggieseke Well-Known Member

    5,537
    645
    May 30, 2008
    PM sent.
     
  3. Jan 22, 2015 #3 of 307
    RAULETO

    RAULETO New Member

    1
    0
    Jan 22, 2015
    Would you mind sharing it?
     
  4. Jan 22, 2015 #4 of 307
    ggieseke

    ggieseke Well-Known Member

    5,537
    645
    May 30, 2008
    PM sent.
     
  5. Feb 12, 2015 #5 of 307
    bristle_splitter

    bristle_splitter New Member

    7
    0
    Feb 12, 2015
    Would this image work with the dvrBars program to get my other premiere up and running (stuck on welcome screen) with either a new drive or the corrupted drive. I could "reload" it then run a clear & delete everything to get back to a good unit. Any help would be appreciated...
     
  6. Feb 12, 2015 #6 of 307
    Teeps

    Teeps Well-Known Member

    2,080
    72
    Aug 16, 2001
    Torrance,Cal...
    I used dvrbars to load a 758 image (same source) on a new hdd.
    Original hdd failed after about 2.5 years of service.

    There is nothing to lose, but time, by reloading a fresh image on the old drive.
     
    Last edited: Feb 23, 2017
  7. Feb 12, 2015 #7 of 307
    ggieseke

    ggieseke Well-Known Member

    5,537
    645
    May 30, 2008
    PM sent.
     
  8. Feb 21, 2015 #8 of 307
    rob4crib

    rob4crib New Member

    15
    0
    Dec 24, 2014
    Hi, I ran into some issues doing a MFS copy on a TCD746320 and lost my backup image can anybody help with a TCD746320 Image?
    Thanks for any help
     
  9. Feb 23, 2015 #9 of 307
    ggieseke

    ggieseke Well-Known Member

    5,537
    645
    May 30, 2008
    PM sent.
     
  10. Feb 23, 2015 #10 of 307
    Big-Art

    Big-Art New Member

    10
    0
    Feb 23, 2015
    SE Michigan
    I just Picked up a premiere 500 and it wont boot I think it is a corupted HD causing the Problem as GParted sees the drive as totaly unpartisioned.
    When I try to start it up it gets to stage two just a few min more and stays there.

    Thanks for all of your help.

    Art
     
  11. Feb 24, 2015 #11 of 307
    ggieseke

    ggieseke Well-Known Member

    5,537
    645
    May 30, 2008
    PM sent. Most tools like GParted don't understand the TiVo drive structure so they report them as unpartitioned.
     
  12. Feb 26, 2015 #12 of 307
    drummerben

    drummerben New Member

    3
    0
    Feb 26, 2015
    My Tivo (TCD746320) is also stuck on a welcome screen loop. Would you mind sharing the clean image with me, as well?
     
  13. Feb 26, 2015 #13 of 307
    ggieseke

    ggieseke Well-Known Member

    5,537
    645
    May 30, 2008
    PM sent.
     
  14. Feb 27, 2015 #14 of 307
    drummerben

    drummerben New Member

    3
    0
    Feb 26, 2015
    Thank you so much! I really appreciate you taking the time to help me out.
     
  15. Mar 19, 2015 #15 of 307
    bristle_splitter

    bristle_splitter New Member

    7
    0
    Feb 12, 2015
    Thank you for the link, I think I got it figured out now... I also wanted to do a backup of my working TCD750500, but an error comes up "insufficient memory". There is about 150GB of free space but still no go with either method. I dont think the image would the image be larger than that, I seen other people on here able to back up the 500GB version - any ideas???
     
  16. Mar 19, 2015 #16 of 307
    reykroona

    reykroona New Member

    1
    0
    Mar 19, 2015
    If possible, can someone send me a link for the TCD746320 image as well?

    My premiere was stuck on the welcome screen so I pulled the drive and ran the WD diagnostics which said it was bad. So I bought a new drive on eBay that was supposed to be prepped and imaged, but now it goes into a reboot loop. So I want to try to re-image it and see if that fixes it.

    Thanks for any help!
     
  17. Mar 25, 2015 #17 of 307
    dlarf01

    dlarf01 New Member

    2
    0
    Sep 20, 2011
    I also got a new hard drive but something got screwed up during the copy process and I just need a clean image to load onto the drive. Can someone send me a link to download the clean image for a TCD746320 please? Thank you.
     
  18. Mar 26, 2015 #18 of 307
    dizza

    dizza New Member

    32
    0
    May 28, 2003
    Huntington...
    I'd welcome a copy of that image as well. My tivo has been jumping around during playback and in some cases will just lock up during playback. Thinking that a reboot might help out, I rebooted and was welcomed to a tivo stuck on the boot up screen.

    I pulled the drive and ran the WD tools on it, which said it found a couple of bad blocks. I'd like to try to image it again and see what can be done. If that doesn't work, guess I'll be buying a new drive and saying goodbye to all of my recordings.
     
  19. Mar 27, 2015 #19 of 307
    Teeps

    Teeps Well-Known Member

    2,080
    72
    Aug 16, 2001
    Torrance,Cal...
    Don't waste your time, the drive is dead for TiVo use.

    The drive in my XL4 lasted just 2 years before the same thing happened.
    I too, thought the drive could be saved... but it didn't work for long.
     
  20. Mar 31, 2015 #20 of 307
    ptjw

    ptjw New Member

    1
    0
    Mar 31, 2015
    Hard drive just died, looking for an image to put on the new one. Can anyone help?
     

Share This Page