HDMI TV input issue

Discussion in 'TiVo Help Center' started by markjrenna, Aug 2, 2017.

  1. markjrenna

    markjrenna Active Member

    233
    27
    Mar 23, 2006
    New Jersey

    Advertisements

    New issue for me with 20.7.2... I have my TiVo on HDMI input 2 on my TV and my FiOS DVR on HDMI input 1. When I switch inputs on my TV and come back to the TiVo, I only see static on the TV. I have to unplug and plug back in the HDMI cable to see the TiVo on my TV.

    Anyone else have this issue?
     
    Last edited: Aug 3, 2017
  2. Teeps

    Teeps Well-Known Member

    2,172
    87
    Aug 16, 2001
    Torrance,Cal...
    No.
    But how old is your tv?
     
  3. markjrenna

    markjrenna Active Member

    233
    27
    Mar 23, 2006
    New Jersey
    Not sure how that matters. Only the TiVo has the issue while the other devices work just fine on any HDMI input. And this is only now happening since I received 20.7.2. So it's a TiVo issue that they need to fix since they just broke it with this latest update.

     
  4. markjrenna

    markjrenna Active Member

    233
    27
    Mar 23, 2006
    New Jersey
    TiVo support seems to know about this issue. I have a case opened now as well.
     
  5. Teeps

    Teeps Well-Known Member

    2,172
    87
    Aug 16, 2001
    Torrance,Cal...

    Advertisements

    compatibility with hdmi protocol ?
     
  6. markjrenna

    markjrenna Active Member

    233
    27
    Mar 23, 2006
    New Jersey
    Clearly TiVo broke it with 20.7.2

     
  7. shwru980r

    shwru980r Well-Known Member

    3,201
    339
    Jun 22, 2008
    I've always had an issue changing tv inputs and then returning to the bolt input. I get a blue screen with a no signal detected message. The workaround is to put the bolt in standby mode and then change inputs and then after returning to the bolt input press the tivo button to bring the bolt out of standby mode.
     
  8. markjrenna

    markjrenna Active Member

    233
    27
    Mar 23, 2006
    New Jersey
    Yes. It is my new work around other than puling the HDMI cable out every time. It needs to be fixed. Especially for me since this issue was introduced in 20.7.2 so they should know what they did.

     
  9. shwru980r

    shwru980r Well-Known Member

    3,201
    339
    Jun 22, 2008
    The issue existed for me on 20.7.1 and still exists on 20.7.2.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements