Have You Recieved 6.3c yet?

Discussion in 'DirecTV TiVo Powered PVRs & Receivers' started by JonR, Feb 11, 2007.

  1. Feb 27, 2007 #81 of 102
    az_double_eagle

    az_double_eagle Certified Golf Nut

    80
    0
    Aug 13, 2006
    Glendale, AZ

    Advertisements

    I hooked up my phone line last night (usually leave it unplugged - my outside wired one fizzled out), and I made the phone call, and got 6.3c on the first try.

    It took about 6 minutes to "download" and then I got the "pending restart." I did see one extra auto-reboot after the first time it said "Almost there....", but then after that extra reboot it acquired the satellite signal and I was back in business.

    I had no trouble getting the 30 sec skip code to work, but the :up: , :thumbsdown: , :up: ,7,8 code still does nothing on the HR10-250. :( (just in case you don't know that one, on the HDVR2, that code will enable the showing of the recorded show's information at the top of the Now Playing List)

    So, far, my SPs have worked good (recorded 24 last night about 5 minutes after getting 6.3c - whew), and the To Do List looks good too.

    Haven't seen (or heard) any audio dropouts either.

    So, for now, I'd give 6.3c a good grade. At least as good as 6.2b.
     
  2. Feb 27, 2007 #82 of 102
    Ravenslair

    Ravenslair New Member

    2
    0
    Feb 27, 2007
    I think we are in the same boat. I just set mine up today. It is at 3.1.5f-01-2-357. I had it do a daily call, but it still shows 3.1.xxxx. No new code for me yet. I guess I will keep trying. Thanks for the insight on your journey.
     
  3. Feb 28, 2007 #83 of 102
    humbland

    humbland New Member

    53
    0
    Aug 25, 2005
    Box is NOT hacked. It has an added 250gb HD from Weaknees, but another post insisted that would make no difference...
    Besides, it upgraded to 6.3a, then no 6.3b or 6.3c.
    Never the less, I will check the Underground. Maybe someone there has a suggestion.
    Thanks
     
  4. Mar 1, 2007 #84 of 102
    El_Kabong

    El_Kabong New Member

    1
    0
    Mar 1, 2007

    I have no phone line in my house, just a cell phone and a cable modem connection. Any way I can trick my DVR to use one of them?
     
  5. Mar 1, 2007 #85 of 102
    fjwagner

    fjwagner New Member

    244
    0
    Jan 22, 2006
    Houston, Tx

    Advertisements

    run a long telephone line to your neighbor's house!
     
  6. Mar 2, 2007 #86 of 102
    tsunami

    tsunami New Member

    181
    0
    Sep 21, 2003
    New Boston, NH
    I have Vonage which is iffy and a fried modem. I am really out of luck.
     
  7. Mar 5, 2007 #87 of 102
    bburke1004

    bburke1004 New Member

    10
    0
    Jul 9, 2002
    Still waiting for 6.3c here in New Jersey. I've tried forcing a call on a daily basis for the last 10 days or so and still no luck. Anbody else still waiting?
     
  8. Mar 5, 2007 #88 of 102
    humbland

    humbland New Member

    53
    0
    Aug 25, 2005
    We still don't have it. I gave up calling every day, but I still force a call when I remember (2-3 times a week).
    I emailed Weaknees CS and they came back with their opinion that DTV was continuing the rollout (slowly). They suggested that I just needed to be patient. Does anyone else have better information?
     
  9. Mar 5, 2007 #89 of 102
    kdonnel

    kdonnel DVC-BCV

    5,715
    0
    Nov 28, 2000
    Metro...
    I had it buy my drive failed and I restored a 3.1.5f image.

    I have forced a few calls but it has not upgraded as of yet.
     
  10. Mar 5, 2007 #90 of 102
    jpenneck

    jpenneck Member

    62
    0
    Sep 16, 2002
    Denver, CO
    Of my 2 Tivos, one successfully got the update to 6.3c, while the other died - it got stuck at the "powering up" screen. It could be coincidence that the drive failed at what appears to be the same time as the update was received, but you never know. When I hooked up the drive to a PC, I immediately saw a "SMART - Hard disk failure imminent" message. I replaced the drive and used InstantCake 6.3c to get up and running again, but lost all my data which is annoying !
     
  11. Mar 5, 2007 #91 of 102
    kr8z1

    kr8z1 New Member

    35
    0
    Sep 28, 2003
    Geismar, LA
    I just received 6.3c today in Baton Rouge.
     
  12. Mar 6, 2007 #92 of 102
    Manic_D

    Manic_D New Member

    9
    0
    Nov 4, 2003
    Ugh. Just got it & it killed my DVR. I too am stuck at the powering up screen.
     
  13. Mar 6, 2007 #93 of 102
    johnnny732

    johnnny732 New Member

    45
    0
    Nov 16, 2005

    I got it in the 732 area code in New Jersey. I am just not sure when I got it, I didn't even no there was a 6.3c update. I was pissed off because for some reason my HR10-250 only recorded the first 24 mins. of Heros and the firstr 33 minutes of 24. Both shows started at the same time, I was not home at the time if they both recorded the same amount of time I would have thought the box rebooted but the amount of time of each show is differant. I came to this site wondering if it happened to anyone else. Everything has worked with NO PROBLEMS up until tonight. I really hope this is a one time thing. :mad: Johnnnny
     
  14. Mar 7, 2007 #94 of 102
    newsposter

    newsposter Poster of News

    35,614
    65
    Aug 18, 2002
    SE PA
    i dont even know what to search for for this problem but my wife called me and said after she deleted a program, and then there was a message (ill call it what must be a placeholder of some sort) that said something to the effect:

    if you had recordings this is where they would be...then after her initial shock, the screen just went back to the recordings that were there. For a moment she thought we lost it all
     
  15. Mar 8, 2007 #95 of 102
    BlankMan

    BlankMan I'm the Kettle

    2,142
    0
    Mar 30, 2002
    WI
    Soooo..... This explains why my HR10-250 was froze when I got home from work on Monday. Recorded a show at 1:00 AM then didn't record a show at 10:00 AM - because the power was lost or the recorder was unplugged. BS.

    Last successful call was Friday just after noon so it probably rebooted early Saturday and froze Monday.

    Hope I'm not in for a life of this with 6.3c. b was stable.

    Interesting thing about it was the HDMI connection failed, no picture. At first I thought the card failed again so I connected the component and wala, froze picture, froze DVR. A power cycle brought it back and the HDMI worked again.
     
  16. Mar 8, 2007 #96 of 102
    Doright

    Doright New Member

    127
    0
    Jan 9, 2002
    SF Bay Area

    DITTO
     
  17. Mar 8, 2007 #97 of 102
    BlankMan

    BlankMan I'm the Kettle

    2,142
    0
    Mar 30, 2002
    WI
    Another interesting note. I just got a recorded call from DirecTV telling me about the new code for DST and I should force a call and yada yada yada. So just for grins I checked all my DVR's and one T60 didn't have the code and wasn't going to phone home till Monday. So I forced a call an it's pending restart.

    DirecTV being ProActive??? Can that be? I know the alarm will go off soon and I'll wake up.... :D
     
  18. Mar 9, 2007 #98 of 102
    humbland

    humbland New Member

    53
    0
    Aug 25, 2005
    Still nothing here...
    For some reason, I'm glad I'm not the only one.
    I wonder what the few of our units have in common?
     
  19. Mar 9, 2007 #99 of 102
    bburke1004

    bburke1004 New Member

    10
    0
    Jul 9, 2002
    I just realized that after I moved about a year ago (short move, about 20 miles) I never re-ran guided setup which means that my zip code is no longer correct. I think that the rollout of 6.3c was done according to what zip code you reside in. Is that correct? Do you think that if I run guided setup tonight to correct my zip code that it might then successfully download 6.3c? Also is there anything I need to know before running guided setup, such as my dish type, etc.? I think it's an oval triple LNB but I am not positive of that.
     
  20. Ravenslair

    Ravenslair New Member

    2
    0
    Feb 27, 2007
    I woke up to 6.3c in Rocklin, CA. Quite a bit faster. No issues so far.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements