Got a new receiver. Stream wont do volume

Discussion in 'TiVo Stream 4K' started by mattyro7878, Aug 9, 2020.

  1. mattyro7878

    mattyro7878 Well-Known Member

    1,736
    425
    Nov 27, 2014
    Southern CT

    Advertisements

    title says it all. i have disconnected the power but that didnt help. i hear tell of a reset button but will that make me log in to all my stuff. basically ...how does one program this remote?
     
  2. dbpaddler

    dbpaddler Active Member

    521
    183
    Sep 25, 2004
    Philly
    If you did the update before they took it down,you can navigate to the remote menu, and I believe set it all up. [​IMG]

    Sent from my SM-N975U1 using Tapatalk
     
  3. mattyro7878

    mattyro7878 Well-Known Member

    1,736
    425
    Nov 27, 2014
    Southern CT
    my options on remote are :change name, unpair, battery and version. i havent slammed this product yet but it immediately controlled my 8 yr old Sony 1040 and cant play ball with a brand new yamaha? must i call sri lanka?
     
  4. dbpaddler

    dbpaddler Active Member

    521
    183
    Sep 25, 2004
    Philly
  5. mattyro7878

    mattyro7878 Well-Known Member

    1,736
    425
    Nov 27, 2014
    Southern CT

    Advertisements

    So I wake up this morning. Didnt do anything except watch Jack Ryan and bada bing bada boom...my remote all of a sudden controls my receiver volume. Options under remote settings have not changed so I did not get an update.
     
  6. mattyro7878

    mattyro7878 Well-Known Member

    1,736
    425
    Nov 27, 2014
    Southern CT
    I posted somewhere else. I woke up Saturday and now the volume works.
     
  7. rczrider

    rczrider Active Member

    161
    81
    May 15, 2020
    I posted in the remote thread, but mine has also been extremely flaky. It works sometimes, but it's inconsistent. I can't imagine it's interference or anything like that, since the remote LEDs don't even flash with button use, but will all of a sudden flash red a couple of times and then let me control things...but only for a short amount of time, then it "sleeps" again.

    Good luck. Hopefully yours keeps working (mine worked flawlessly for almost 2 weeks). I called up TiVo and they told me to just return the TS4K altogether.
     
  8. Charlyc

    Charlyc New Member

    6
    1
    Aug 27, 2020
    When I switched TV's I had to reset to factory and the all was well. They do the TV detection when you set it up.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements