Fall Update for TiVo Premiere begins today

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by TiVoMargret, Oct 28, 2013.

  1. Nov 4, 2013 #381 of 849
    Johncv

    Johncv Well-Known Member

    1,835
    62
    Jun 11, 2002
    Chula Vista, CA
    The ads must be working because you all are complaining about them. :D

    On a positive note the update seem more responsive and I really like the genre search in the guild data.
     
  2. Nov 4, 2013 #382 of 849
    xander777

    xander777 Member

    98
    4
    Feb 23, 2010
    That's the date you are paid up till.
     
  3. Nov 4, 2013 #383 of 849
    Davelnlr_

    Davelnlr_ N5GGG

    607
    42
    Jan 12, 2011
    North...
    Im thankful to this forum for turning me on to SPSPS; those ads were driving me nuts when I hit pause to see what was ultimately always BEHIND the ad.
     
  4. Nov 4, 2013 #384 of 849
    Cheezmo

    Cheezmo Active Member

    538
    50
    Apr 26, 2004
    Plano, TX
    Don't know if it has anything to do with the update, but I received it a few days ago and just and a case of the Tivo not being able to tune any channels with Verizon Fios. I checked my Fios DVR and everything was fine. Had to reboot the Tivo and it is working again. I see there is a long thread of people having this issue (although I'm not sure with Fios) but it never happened to me before this update. Lost a couple of season pass recordings that didn't happen before I noticed it.
     
  5. Nov 5, 2013 #385 of 849
    DCIFRTHS

    DCIFRTHS Active Member

    2,119
    0
    Jan 6, 2000
    New York
    Your statement above is not accurate. Anytime a user has to press even ONE button to dismiss an ad TiVo has interfered with the user's interaction with the UI.

    The simple example is when a user presses pause to get a longer/better look at an image on screen. When an ad pops up and covers up part of the image the user paused on, they are forced to press another button to dismiss the ad.
     
  6. Nov 5, 2013 #386 of 849
    slowbiscuit

    slowbiscuit FUBAR

    4,337
    419
    Sep 19, 2006
    In the ATL
    Looks like they didn't fix the occasional audio bug where playback is in mono instead of stereo when you skip forward/back, noticed it yesterday when playing back an NBC recording. This one is fairly uncommon too and is easily worked around by doing another trickplay function, but it should have been fixed by now.
     
  7. Nov 5, 2013 #387 of 849
    johnmsch

    johnmsch Member

    62
    1
    Mar 5, 2004
    Marietta, GA
    Very disappointed in the latest update after discovering that the "Browse Web Videos" option was removed. Why was this done? I used that option quite a bit to look for new podcasts to subscribe to.

    Saying that "you can find web videos in Search, or use the "Web Video Hotlist", AOL.on, or YouTube apps" is not the same! To use those, you pretty much have to know what you are searching for. That doesn't give us the option to just browse everything by category the way that "Browse Web Videos" did.

    Please bring this back!!!!!!!
     
  8. Nov 5, 2013 #388 of 849
    atmuscarella

    atmuscarella Well-Known Member

    6,931
    604
    Oct 11, 2005
    Rochester NY
    I feel your pain. They removed "Browse Web Videos" on the Roamios from the start. You can go to TiVo's web site and still "browse", at least when the site is working, that is how I setup all my podcasts on my Roamio.

     
  9. Nov 5, 2013 #389 of 849
    marinrain

    marinrain New Member

    16
    0
    Oct 30, 2001
    Corte...
    Can't see Margaret's email without 10 posts --- and tried Support at Tivo and my reply said the update was not yet available??!!
     
  10. Nov 5, 2013 #390 of 849
    mae

    mae member

    252
    5
    Dec 10, 2001
    USA
    margret at tivo dot com
     
  11. Nov 5, 2013 #391 of 849
    atmuscarella

    atmuscarella Well-Known Member

    6,931
    604
    Oct 11, 2005
    Rochester NY
    Her Email address is: margret@tivo.com or margret(at)tivo(dot)com

    What info are you looking for maybe someone here can give you an answer.
     
  12. Nov 5, 2013 #392 of 849
    marinrain

    marinrain New Member

    16
    0
    Oct 30, 2001
    Corte...
    thank you, I had signed up for Premiere update but haven't received....
     
  13. Nov 5, 2013 #393 of 849
    johnmsch

    johnmsch Member

    62
    1
    Mar 5, 2004
    Marietta, GA
    Thanks for the link. At least we can browse them on that page, but still wondering why they took that functionality away from us? It was really convenient browsing the list from the TiVo.
     
  14. Nov 5, 2013 #394 of 849
    aaronwt

    aaronwt UHD Addict

    22,550
    851
    Jan 31, 2002
    Northern...
    So is there anythng I can do to get the update? i signed up on the priority page on the first or second day the page was up. But i still have not received the update on my two tuner Premiere. At least as of last night.

    It hasn't been a top priority for me though since I typically use that TiVo to bring cshows with me to my GFs house. But I have been checking the box every day to see if it got the update.
     
  15. Nov 5, 2013 #395 of 849
    xander777

    xander777 Member

    98
    4
    Feb 23, 2010
    Do what the rest of us have done and send an email to margret@tivo.com with your TSN(s).
     
  16. Nov 5, 2013 #396 of 849
    Doit2it

    Doit2it Member

    144
    1
    Jan 3, 2006
    Nashville, TN
    Mine's different today. I just never noticed it changed so much. So does it just keeps jumping forward month by month if you have Lifetime?
     
  17. Nov 5, 2013 #397 of 849
    MeInDallas

    MeInDallas Member

    924
    4
    Jul 31, 2011
    Dallas, Texas
    My suggestions were doing really well, and now I noticed today its went down to just 2 pages where theres normally about 3 and a half, and they seem to be slowing down a bit. I rebooted the box to see if that helps any. Other than that, my other issues were not fixed. Still getting some errors now and then when trying to tune channels.
     
  18. Nov 5, 2013 #398 of 849
    Loach

    Loach Member

    388
    1
    Jan 11, 2013
    Omaha, NE
    I was in the same boat and I emailed Margret yesterday morning. Then I forced a connection last night and it downloaded the update. Looks like they're getting right on the email requests that they receive.
     
  19. Nov 5, 2013 #399 of 849
    Bierboy

    Bierboy Seasoned gas passer

    12,622
    86
    Jun 12, 2004
    Fishers, IN
    Shouldn't have EVER come to that....:mad:
     
  20. Nov 5, 2013 #400 of 849
    Loach

    Loach Member

    388
    1
    Jan 11, 2013
    Omaha, NE
    I don't disagree. The priority list should have worked, but I'm glad they're helping those of us who got lost in the black hole, even if it is on a clunky case by case basis.
     

Share This Page