Extra long C&DE

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by SVTarHeel, May 3, 2020.

  1. SVTarHeel

    SVTarHeel Member

    145
    2
    Sep 22, 2014
    Winston-Sale...
    I have a lifetimed 1TB Premiere that I’m in the process of selling. It hasn’t been plugged in for a few weeks, so I did updates this afternoon and then started a C&DE. So far, I’m at about 4 hours 20 minutes and counting. My suspicion is that the 'up to an hour' message is generic for the Premieres and that the 1GB drive is the time issue, but this seems an unusually long time. Granted, I don’t think I’ve ever wiped a 1TB unit and any unit that I did wipe was several software versions ago.

    Any thoughts?
     
  2. SVTarHeel

    SVTarHeel Member

    145
    2
    Sep 22, 2014
    Winston-Sale...
    Here’s where I am...
     

    Attached Files:

  3. HerronScott

    HerronScott Well-Known Member

    7,390
    1,060
    Jan 1, 2002
    Staunton, VA
    I believe others have had this issue as well. You might try a KS57.

    Scott
     
  4. SVTarHeel

    SVTarHeel Member

    145
    2
    Sep 22, 2014
    Winston-Sale...
    I left it running at the office overnight, just in case. I’ll check it in an hour. If it’s still stuck, since I’m apparently dead in the water as-is, nothing to lose by unplugging the box despite the warning to wait for the welcome screen?
     
  5. JoeKustra

    JoeKustra in the other Alabama TCF Club

    19,396
    3,503
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...
    That's a "known issue". BZLQ-17472

    Whole list: Tivo Customer Support Community

    Use the KS code. You have lost all recordings and settings.
     
  6. HerronScott

    HerronScott Well-Known Member

    7,390
    1,060
    Jan 1, 2002
    Staunton, VA
    Well he was doing a Clear and Delete Everything so that was his intention. ;)

    Scott
     

Share This Page