Does Edge have the same drive boot issues seen on Bolt with TE4?

Discussion in 'TiVo Upgrade Center' started by multiple, Oct 7, 2020.

  1. multiple

    multiple Member

    89
    37
    Aug 26, 2007

    Advertisements

    Does anyone know if the Edge box has any of the same issues with any of the Bolt+TE4 problematic drives?

    List of drives that don't boot under TE4 21.x on Bolt

    I might have to order an Edge to try it out, but I don't want to get one if the issue is already known to be present on Edge.
     
  2. multiple

    multiple Member

    89
    37
    Aug 26, 2007
    It appears one of my Bolts is starting to fail to boot. 4 in 5 cold boots results in no lights. This has been aggravated because my cable co is constantly changing channels over to MPEG4 which is forcing me to restart my Tivos. So I've purchased an Edge under the new sale and will try out the SSD once it arrives.
     
  3. multiple

    multiple Member

    89
    37
    Aug 26, 2007
    Not sure how I didn't see this in the Edge thread earlier:
    This is one of the drives that does not work on Bolt. So I'm not expecting my SSD to work but I'll still give it a try.
     
  4. multiple

    multiple Member

    89
    37
    Aug 26, 2007
    Well sad to say, it appears the same drives that fail on Bolt also fail on Edge. The 7.68TB Micron SSD and my 4TB WD drives were stuck at the Starting Up screen. Looks like I'll have to go external or find one of the 5TB 2.5" drives.
     
    Last edited: Nov 23, 2020

Share This Page

spam firewall

Advertisements