Bootpage error and Welcome screen Loop

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by tenadam5, May 15, 2011.

  1. tenadam5

    tenadam5 New Member

    4
    0
    May 15, 2011
    I used WinMFS on it to try and copy a working drive to a new drive for a failed one in my other premiere.

    I accidentally ran fix bootpage option 1, and fix bootpage option 2 on the good drive and now it is not working.

    Is there a way to repair what I did.

    Symptoms:
    My Tivo is in a Welcome screen loop. It shows the welcome screen for maybe 30 seconds, then all lights flash and it reboots/repeats.
     
  2. unitron

    unitron Well-Known Member

    16,576
    41
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
    Did you run fix bootpage option 1 on the good drive, and then run fix bootpage option 2 on the good drive?

    Second, totally unrelated question.

    Was there a GigaByte motherboard involved?
     
  3. tenadam5

    tenadam5 New Member

    4
    0
    May 15, 2011
    Yes I did and yes it is.:confused:
     
  4. unitron

    unitron Well-Known Member

    16,576
    41
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
    Have you tried the new drive in either machine yet, or did you screw up before making the copy?
     
  5. unitron

    unitron Well-Known Member

    16,576
    41
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
    Wait, you did use a GigaByte motherboard?
     
  6. tenadam5

    tenadam5 New Member

    4
    0
    May 15, 2011
    My computer that I used was a dell M6500 Workstation.
     

Share This Page