1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bolt with new HD not recording onepasses

Discussion in 'TiVo Help Center' started by rfc19061, Sep 14, 2018.

  1. rfc19061

    rfc19061 New Member

    11
    0
    Mar 5, 2015
    Bolt Vox with a new hard drive is not recording any programs through onepass. Recording activity shows the reason as 'space needed' through there is 0% used. Manually recordings work ok. Any ideas?
     
  2. dianebrat

    dianebrat wait.. I did what? TCF Club

    11,433
    725
    Jul 6, 2002
    boston'ish
    Try a Clear and Delete Everything and reboot
     
    HerronScott likes this.
  3. rfc19061

    rfc19061 New Member

    11
    0
    Mar 5, 2015
    Thanks. Found a thread earlier today with the same problem. Poster said to use the Clear Program Info & Guide Data. Did that and am testing OnePass out now...seems to be working on first go around, so I'm hopeful.

    Now if I can only clear up the V312 error I'm getting when trying to use apps, I'll be all set with the new box. Support says its a known issue and will cleared in 4 or 5 days...doubtful on that one!
     
  4. rfc19061

    rfc19061 New Member

    11
    0
    Mar 5, 2015
    Well, looks like I spoke too soon. Set up a pass to test. 2 shows recorded (and played ok when checked), but when checked a couple hours later, they had been deleted and activity says 'not recorded' with an unknown error. Been with TiVo since the beginning but never had this much trouble with a unit.
     
  5. JoeKustra

    JoeKustra in the other Alabama TCF Club

    13,841
    1,928
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...
    Post 2. It can't hurt.
     
    ggieseke likes this.
  6. rfc19061

    rfc19061 New Member

    11
    0
    Mar 5, 2015
    yup...trying it now. Took care of the V312 issue and now set up some one passes...here's hoping
     

Share This Page