Bolt reboot issues since 21.9.7.v3?

Discussion in 'TiVo Bolt DVR/Streamer' started by tivolocity, Mar 18, 2020.

  1. HerronScott

    HerronScott Well-Known Member

    7,498
    1,092
    Jan 1, 2002
    Staunton, VA

    Advertisements

    Have you called to disable the pre-roll ads?

    Scott
     
  2. Dan Coleman

    Dan Coleman New Member

    9
    2
    Nov 9, 2019
    Yes, this happens to me fairly frequently, some time more than once in a day. By the way, I am on my 4th Tivo Bolt in three years. In my opinion, they are a POS.
     
  3. gregftlaud

    gregftlaud Member

    383
    1
    Jun 16, 2004
    ft...
    I get one restart every day from the pre-roll ads. At least.

    My tivo is supplied by Mediacom Cable. Tivo support told me to call them to have the pre-roll ads disabled. Called them and they won't do it.
     
    Last edited: Jul 12, 2020
  4. mattyro7878

    mattyro7878 Well-Known Member

    1,736
    425
    Nov 27, 2014
    Southern CT
    My Bolt was purchased new when the 500gb ota/cable version (the first one) came out. It worked fine on Cox for a year or two and for the past 25 months it has sat on a table near a 50" TCL without a hiccup. No cooling mods other than giving it plenty of room to breathe. Nothing other than you tube is used and of course Xfinity with no tuning adaptor. Kinda like the GEO Prizm I once owned. Everybody had something bad to say about it but I got 300,00 miles out of it.
     
  5. ArcticGabe

    ArcticGabe TiVo is my friend

    99
    0
    Dec 27, 2001
    Michigan

    Advertisements

    I meant to follow up earlier, but about 4 months ago I asked to have pre-roll ads removed, and since then, the reboots have stopped. The only minor issue remaining is the Minis will periodically lose touch with the Bolt, so i have to force a reboot on the Bolt to re-establish communication.
     
  6. kcejo

    kcejo Member

    39
    6
    Sep 12, 2017
    I have also noticed tremendous reduction in reboots. I think it rebooted last week, but otherwise, things have been good again. Now my only problem is that I often start up the Tivo and TV at the same time and I get a message that it can't find anything on that input. I go to the Tivo, unplug the HDMI cable, plug it back in and then the TV recognizes it. It was doing it quite a lot, then seemed to stop for a while after I switched HDMI cables, and now it seems to be starting up again. I have no idea if it relates to the new version or not.
     
  7. Gerhard

    Gerhard Member

    253
    2
    Sep 29, 2002
    I’ve actually been having a thing reboot left and right… It really seem to have an issue with either prime or YouTube or one of the other apps
     
  8. kcejo

    kcejo Member

    39
    6
    Sep 12, 2017
    I haven't been having any issues with going to Prime or Netflix. Have you called to get the pre-roll ads disabled? As I recall, it took a few days after I called for the reboots to stop.
     
  9. Gerhard

    Gerhard Member

    253
    2
    Sep 29, 2002
    I did call to have that turned off... and it turns out not to make a difference.

    Assuming the preroll ads are inline with playing recorded shows.

    I’m still pissed off about constant Tivo+ ads in the guide,
     
  10. kcejo

    kcejo Member

    39
    6
    Sep 12, 2017
    Yeah, that's a royal PITA. I wouldn't mind *quite* as much if they didn't keep changing the number of ads in the guide. When I scroll down to see what's going to be on and it keeps ending up on a different channel because they've added or removed one of the ads, just makes it that much harder to go through everything for the day.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements