Bolt ios app Streaming Setup Problem

Discussion in 'TiVo Bolt DVR/Streamer' started by Jim88, Jun 8, 2017.

  1. DaveSD

    DaveSD New Member

    1
    0
    Aug 30, 2017

    Advertisements

    I'm having the same issue while trying to set up in-home streaming on my iPad... "Setup did not complete successfully. Please try again."
    Remote functions all seem to work fine. iOS version updated today, app deleted and reinstalled today, hard reboot of Bolt unit and router did not fix. Attempted stream setup on a different iOS device (iPhone 7) produced same results. Tivo Bolt 1TB 3-Jun-17 made in Mexico, purchased new from Best Buy two weeks ago.
    Tech support no help.
     
  2. dave31418

    dave31418 TEX

    1
    0
    Nov 13, 2007
    Dallas
    I'm having the same issue as well. A Brand New Bolt bought from TIVO, not refurbished or anything, yet I'm having the same issue of Streaming Setup failing at "checking software revision". I'd like to know if anyone has had success in getting a replacement that works from TIVO. Mine was made in Mexico as well on 13-July-17. I too have noticed when you go to TiVo Stream System Information it has as system time of Jan 18, 1970. To me that is a big warning flag that something is not right here. Also I was able to setup streaming on an Android table with no issues. I was on the phone with Tech Support for over an hour when I mentioned this. The support person put me on hold and then came back and told me that "This is a known issue with iOS". I asked when I could expect it to be fixed and was told they had been working on it for only 2 weeks. ( August 29th ) That doesn't seem to be the truth because this thread goes back to the beginning of July.
     
    Last edited: Sep 2, 2017
  3. Tim's bolt

    Tim's bolt New Member

    1
    0
    Sep 8, 2017
    I purchased a new bolt 1000gig on 08/29/17 through Amazon and having the same problem as well setting up streaming. After two hours wasted with tech support they finally connected me to level two support that said it is a known issue and they would get back to me. My unit was made in Mexico 03-June-2017. TiVo iOS app version 3.7.7. iPad Ios version 10.3.3. TiVo Bolt firmware 20.7.2.
    I can remote control my TiVo from my iPad, so I know they are connected. I have until Sept 24th to return to Amazon and if TiVo does not have a solution by then it is going back.

    Update 09/15/17. Tivo tech support contacted me and said they had the problem fixed. They had me reconnect to the TiVo service for firmware update and now it is working. I am now able to stream to all of my IOS devices.
     
    Last edited: Sep 15, 2017
  4. AlecM

    AlecM New Member

    3
    0
    Sep 9, 2017
    I'm wondering if there's something they can push to the "broken" Tivos to fix the issue, but they're not admitting. I having this problem with my 3 week old Bolt - was just told to call the number and "register" my DVR - let's see if I get an email in a week like you did...
     
  5. AlecM

    AlecM New Member

    3
    0
    Sep 9, 2017

    Advertisements

    By
    Hey Todd - now that it's fixed do you have a 'normal' system time?
     
  6. tdavis5788

    tdavis5788 New Member

    1
    0
    Sep 19, 2017
    Just wanted to post that I was having this exact same issue with my Tivo. Purchased in June, appeared to be manufactured in May in Mexico, showed the January 18th 1970 timestamp in system information and every time I tried to set up streaming it stalled on the first step and told me it could not be completed at this time. Multiple reboots of the Tivo and reinstalls of the iOS app didn't work and neither did calling tech support, but a recent update to the app (dated Sept 8th, version 3.7.7) has done it. As soon as the app updated it connected in a snap. Just glad they finally got it fixed. Also, I checked the system time now and instead of something incorrect, it just shows nothing at all (attached).
     

    Attached Files:

  7. YDI99

    YDI99 New Member

    6
    2
    Aug 24, 2017
    I am having multiple issues with a Tivo Bolt. I can no longer stream directly to my laptop Live. I now cannot get the TiVo setup on my IOS device, it was previously setup an working perfectly. Both options used to work and now neither do. I am strongly considering finding someone to start a class action suit. None of the featured offered work on the Comcast Platform. Now, the streaming which worked perfectly, no longer works.
     
  8. AlecM

    AlecM New Member

    3
    0
    Sep 9, 2017
    As a follow-up - a week or so later I got a phone call from someone at Tivo who just made sure I'd gone through all the steps - reboot, etc. etc. then said they were still working on it. Just for the heck of it I checked that night and the issue was fixed - so I think they *can* push something out. I was only notified that the case was solved/closed in an email yesterday - so maybe three weeks after the phone call.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements