1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bolt: Icons and art missing

Discussion in 'TiVo Help Center' started by Juice247, Jul 4, 2016.

  1. HerronScott

    HerronScott Well-Known Member

    6,076
    665
    Jan 1, 2002
    Staunton, VA
    Bug with the RC30 update but fix should be coming next week (only impacted Roamios apparently).

    20.7.4.RC30 has arrived......

    Scott
     
  2. Player01

    Player01 Member

    37
    0
    Sep 14, 2011
    Good to hear. I’ve had the same problem on my Roamio Pro but my Premiere is unaffected.
     
  3. Nochance

    Nochance New Member

    6
    0
    May 9, 2010
    Are we sure it only affected the Roamio? My Premiere started doing the same thing the last month and a Google search led me to a thread on here that linked to this thread.

    Thumbnails show generic images and streaming icons have disappeared.

    Reboot and reconnects have not worked for me either.

    Thanks...
     
  4. HerronScott

    HerronScott Well-Known Member

    6,076
    665
    Jan 1, 2002
    Staunton, VA
    It was only a bug for the Roamio models with the last release and I haven't seen any other reports for the Premiere. Can you ping i.tivo.com as that's where it pulls images from (uses Akamai)?

    Scott
     
  5. JoeKustra

    JoeKustra in the other Alabama TCF Club

    13,833
    1,927
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...
    Check SI for your software version. I believe it only affects 20.7.4.RC30.

    You can lose icons & art work if your network is down.
     
  6. krkaufman

    krkaufman TDL shepherd

    11,546
    1,449
    Nov 25, 2003
    FYI... RC29 is rolling-out, fixing the "missing icons & artwork" issue. You can try forcing a service connection from your Roamio to expedite the process, but be aware that a reboot will be required for the fixes to take effect.
     
  7. JoeKustra

    JoeKustra in the other Alabama TCF Club

    13,833
    1,927
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...
    I have three basic (846) Roamio boxes. Tomorrow, tomorrow...

    That's because my next connection is tomorrow. And I don't have RC30 anyhow. :)
     
  8. m.s

    m.s Active Member

    308
    131
    Mar 8, 2007
    The swimsuit edition? :)
     
  9. KimHedrick

    KimHedrick Member

    71
    2
    Oct 12, 2014
    North...
    My 848 Roamio got the RC29 version and all the icons, etc. are back. My 846 Roamio is still on RC 18! I understand the RC29 update for 846 units was supposed to be tonight. Hopefully it will be done when I turn it on tomorrow.
     
  10. kdmorse

    kdmorse Well-Known Member

    5,978
    528
    Jan 29, 2001
    Germantown, MD
    Mine picked up RC29 early yesterday evening, and the logos and icons immediately returned. It seems like such a little thing, but having them nonfunctional actually caused me a major problem (although I'm likely a strange edge case).

    I have very broad wishlists for Movies. These wishlists rack up a lot of hits, and their resulting folders need to be frequently cleaned up (300+ movies in a folder is not uncommon). And you know who makes a lot of movies I have no interest in? Lifetime! So my normal procedure is to move though the list, and every time I see the little Lifetime Movies logo, I hit clear. Without those little logo's, there is no other on-screen indication of what channel a movie was recorded from.

    Without those little channel logos, I fell seriously behind....

    (Ok, I did manage to sort by name, and get The Wrong Man, The Wrong Neighbor, The Wrong Woman, The Wrong Crush, The Wrong Nanny, The Wrong Mother, The Wrong Girl, The Wrong Student, A Mother's Nightmare, A Mother's Rage, A Mother's Instinct, A Mother's Crime, A Mother's Revenge, A Mother's Escape, etc....)
     

Share This Page