Black & White Picture, but color menus???

Discussion in 'TiVo Help Center' started by Guyute1210, Aug 10, 2007.

  1. Guyute1210

    Guyute1210 New Member

    364
    0
    Jan 3, 2005
    Western...
    I have a Series 2, and within the past couple days, I've noticed that any TV coming out of the TiVo is Black & white, but the TiVo menu's are still in color. If I put the TiVo in standby, the passthrough RF gives me a color picture. It's also somewhat interrmittent, a show recorded yesterday evening was in B&W, but something that recorded this morning was recorded in Color, and now it's recording B&W again. I've rebooted it a few times, that hasn't helped. Any ideas? It's lifetimed so I want to save it, I don't want to loose the lifetime. Thanks

    -nate
     
  2. jmace57

    jmace57 Large Member

    1,132
    0
    Nov 30, 2002
    San Marcos, TX
    Are you using an s-video cable? I have heard of issues when this is not connected tightly...or the cable has gone bad. Anyone else recall better than me?

    Jim
     
  3. Guyute1210

    Guyute1210 New Member

    364
    0
    Jan 3, 2005
    Western...
    I'm using an S-Video cable. I can watch previously recorded material in color, just not some recordings as of lately.
     
  4. TiVo Steve

    TiVo Steve New Member

    326
    0
    Nov 8, 2005
    Seattle WA.
    Are you using a cable box? If so, try the composite (or RF/antenna) input. :)
     
  5. Guyute1210

    Guyute1210 New Member

    364
    0
    Jan 3, 2005
    Western...
    I have a D*TV Sat Box using RCA. I have the coax hooked up being used as a pass through, I'll go into the setup and change to the coax and see if there's something different.

    edit: i got my color back! I guess it's a bad S-Video cable. Thanks!
     

Share This Page