Anyone received 6.3 This Week?

Discussion in 'DirecTV TiVo Powered PVRs & Receivers' started by lorick, Oct 10, 2006.

  1. Oct 12, 2006 #81 of 348
    videojanitor

    videojanitor Member

    697
    6
    Dec 21, 2001

    Advertisements

    I thought I'd get it on the last minute of the last day, but golly-sakes, it appeared on one of my machines tonight. Zip 958XX. No forced call -- just checked the phone settings and saw the ol' "pending restart." I almost fell off the couch!
     
  2. Oct 12, 2006 #82 of 348
    flynxx

    flynxx New Member

    8
    0
    Mar 9, 2001
    Centralia, WA
    Both of my machines received the upgrade this AM. Both activated in April 06.

    985XX
     
  3. Oct 12, 2006 #83 of 348
    Dmtalon

    Dmtalon I love Tivo...

    194
    0
    Dec 27, 2003
    West...
    Thread Title: "Anyone received 6.3 This Week?"
     
  4. Oct 12, 2006 #84 of 348
    Falk25

    Falk25 Member

    93
    0
    Apr 4, 2004
    Brick, NJ
    Forced a call for the umpteenth time at 7:20 AM local time. FINALLY got the joy of seeing PENDING RESTART next to the current call status. But I'm gonna have to wait until getting home from work to manually restart my receiver since work beckons. Keep trying all you people without 6.3 I was certain I'd be the last person in the country to receive this upgrade.
     
  5. Oct 12, 2006 #85 of 348
    trausch

    trausch New Member

    667
    0
    Jan 8, 2004
    Pittsburgh

    Advertisements

    Forced a call last night and got it 150**.
     
  6. Oct 12, 2006 #86 of 348
    packerowner

    packerowner Member

    53
    0
    Jun 20, 2002
    Columbia, MD
    Got mine this morning. This after three forced calls yesterday.

    This morning's call was quick and I had resigned myself that it wasn't going to happen.

    Zip 210**.

    So far so good.
     
  7. Oct 12, 2006 #87 of 348
    utvnut

    utvnut New Member

    74
    0
    Feb 3, 2004
    Clifton, Va.
    Nothing this week.

    I did get it on one of my three boxes 2 weeks ago, problem is that's the box used the least. The one connected to the super TV and theater used 20 hours a day is not updated.
     
  8. Oct 12, 2006 #88 of 348
    DLR

    DLR New Member

    50
    0
    Sep 17, 2002
    SE Michigan
    Still nothing in the 481xx zip code. I made several calls last night, restarted the system this morning, forced another call around 5:00am. Nada. Zip. Zero.

    What really ticks me off is that I need to make some big changes to the Season Pass manager, but I don't want to wait the 5+ minutes per change.
     
  9. Oct 12, 2006 #89 of 348
    g0go15

    g0go15 New Member

    18
    0
    Apr 23, 2005
    Got it today morning (last night). Zip code 0703*.
     
  10. Oct 12, 2006 #90 of 348
    astayton

    astayton New Member

    48
    0
    Aug 30, 2006
    Illinois
    I live in 6262*. Forced the call and boom there it was.
     
  11. Oct 12, 2006 #91 of 348
    unclebrownie

    unclebrownie New Member

    61
    0
    Dec 31, 2001
    High Falls,...
    Am giving up on the forced calls ( 4 or 5 ) per day and still no Pending Restart .
     
  12. Oct 12, 2006 #92 of 348
    sotapoppy

    sotapoppy Member

    534
    0
    Feb 7, 2004
    Minnesota
    I got it on one box yesterday. This unit is primarily used to record non HD (it was a freebee). The other two HR10's are unplugged since I don't want the risk of audio drops. I'll stick with 3.x on those until 6.3b or forever happens.
     
  13. Oct 12, 2006 #93 of 348
    dscott72

    dscott72 New Member

    123
    0
    Mar 30, 2006
    Newnan, GA
    I am in the Atlanta metro area, haven't been updated either, making 2 calls a day just for S&G. But I can't imagine that they would wait to do a massive update on Oct 19th.
     
  14. Oct 12, 2006 #94 of 348
    harley3k

    harley3k New Member

    222
    0
    Jul 19, 2006
    Holy cr@p... I actually got the frickin' update! I turned on the TV this morning and the video signal was all garbled with green lines and stuff. Had to pull the power cable to get it back to normal. One it came up I went in to do a call an noticed the look of the settings screen was different. I went into System Info and low and behold 6.3a!! I turned on folders...nice.

    I tried the grid-style guide and it was still too slow for me, so I went back to the tivo style, which I've grown accustomed to.

    I will get to use 6.3a for about 2 weeks until FIOS is installed (10/23) and I shut off D*.

    Thanks D*!!!

    -h
     
  15. Oct 12, 2006 #95 of 348
    tjbtexas

    tjbtexas New Member

    15
    0
    Aug 16, 2004
    Got my second load of 6.3 over Friday or Saturday (I was out of town)
    Had the upgrade, but my drive finially give out and had to replace with a new drive runing 3.x. Was not sure if the update would be pushed again, but it was

    not experienced any audio or reboot issues

    :)
     
  16. Oct 12, 2006 #96 of 348
    jcthomas

    jcthomas New Member

    63
    0
    Jun 8, 2001
    Canton, Ga, USA
    This morning I received 6.3a after a forced call on my second HR10-250. The first one upgraded about 10 day ago after a forced call . 2 down and 2 to go.

    Regards,
     
  17. Oct 12, 2006 #97 of 348
    SkyviewGuru

    SkyviewGuru New Member

    5
    0
    Oct 2, 2006
    My HR10-250 system, after forcing the phone calls at least once a day since I heard about 6.3, finally came up "Pending Restart". I restarted, got the usual "Welcome Powering Up", then it showed the usual "Almost there...".

    Afterward a TiVo splash screen appeared with "Installing new software from the TiVo Service. This will take a few minutes." Exactly 2 minutes later, the receiver reset itself. The "Welcome Powering Up" screen is the same, but thie time the "Almost there" screen has a big DIRECTV logo and the wording "A few more minutes please".

    And now a big DIRECTV logo saying "This may take up to an hour" beneath. We shall see..
     
  18. Oct 12, 2006 #98 of 348
    joed32

    joed32 New Member

    318
    0
    Jul 9, 2005
    One of my 2 units upgraded to 6.3a sometime yesterday. No forced calls or resets. I turned it on and it had lost 30 sec skip, otherwise I might not have noticed.
     
  19. Oct 12, 2006 #99 of 348
    jacobp

    jacobp Member

    79
    4
    Oct 8, 2001
    Potomac, MD...
    One of my HR10s was upgraded to 6.3a this morning. The other HR10 is still on 3.15f. These are stock units. I live in Potomac, MD.
     
  20. astayton

    astayton New Member

    48
    0
    Aug 30, 2006
    Illinois
    That is the way mine worked. It really only took about 30 minutes.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements