Anyone received 6.3 This Week?

Discussion in 'DirecTV TiVo Powered PVRs & Receivers' started by lorick, Oct 10, 2006.

  1. Oct 11, 2006 #61 of 348
    joe mama

    joe mama Member

    31
    0
    Oct 29, 2002
    SJ, CA

    Advertisements

    6.3a yesterday after forced call. Box was stock w/3.1f. second box is still 3.1f. Zip 94XXX.
     
  2. Oct 11, 2006 #62 of 348
    cancan

    cancan New Member

    42
    0
    Nov 29, 2003
    Just Got 6.3a-01-2-357 today with a forced call. 90024. THIS IS GREAT! :)
     
  3. Oct 11, 2006 #63 of 348
    CDTV

    CDTV New Member

    47
    0
    Apr 4, 2004
    I got mine!...early this week, I think? - how can U tell when U got it? -I did check late last week & nothing...cinci, oh 45215...BTW, Just got it in 1 of my 2 hr10's (on the 1st one i bought maybe a year before 2nd one)
     
  4. Oct 11, 2006 #64 of 348
    DLR

    DLR New Member

    50
    0
    Sep 17, 2002
    SE Michigan
    No update on either of mine. I have been making calls every morning around 5:30am with the HR10 in my family room. SE Michigan, zip 481xx
     
  5. Oct 11, 2006 #65 of 348
    mwinn

    mwinn Memeber

    22
    0
    Oct 15, 2001
    Canton,MI USA

    Advertisements

    Nothing here at 481** either.
     
  6. Oct 11, 2006 #66 of 348
    EricAtUNC

    EricAtUNC New Member

    5
    0
    Mar 22, 2004
    Nothing here yet, Durham, NC 27707. Been forcing calls at least twice a day. :thumbsdown:
     
  7. Oct 11, 2006 #67 of 348
    harley3k

    harley3k New Member

    222
    0
    Jul 19, 2006
    I still don't have it.

    Yesterday I noticed that my HR10 had rebooted itslef - my 30s skip was gone, etc. But it must've been a power outage, because there was no 6.3; even after a couple of forced calls.

    Now it's a race to see if I get 6.3 before my 10/23 FIOS Installation.

    I would like to get the update before I disconnect my D* service - it'll make selling the HR10 a little easier I think.

    -h
     
  8. Oct 11, 2006 #68 of 348
    thunter913

    thunter913 New Member

    42
    0
    Sep 6, 2003
    I have 3 boxes located in the 94xxx area. Last night my newest box received the 6.3a update. The other two boxes didn't receive the update. This leads me to believe that either the boxes are being updated by their serial number (newest to oldest), random, or DirecTV has some pattern to the update that isn't obvious.

    I noticed that joe mama, who is also in the 94xxx area had not received the update as of today. I wonder when he bought his box. The box that updated was purchased in Aug 2006.
     
  9. Oct 11, 2006 #69 of 348
    joe mama

    joe mama Member

    31
    0
    Oct 29, 2002
    SJ, CA
    My first box received 6.3a yesterday. It was purchased in July of '05 from BB. The second box is still 3.1f. It was purchased from D* in August of '05. Hope this helps.
     
  10. Oct 11, 2006 #70 of 348
    jelly_bean

    jelly_bean New Member

    16
    0
    Sep 18, 2006
    This SUCKS! I still am without the update and am just understanding that I have the worst luck with this stuff. It always works out this way for me... **** ME!
     
  11. Oct 11, 2006 #71 of 348
    thunter913

    thunter913 New Member

    42
    0
    Sep 6, 2003
    Thanks joe mama for the additional information. Well, that blows my theory out of the water that the boxes are being updated newest to oldest. His oldest box updated first not his newest. So maybe the update pattern is just random.
     
  12. Oct 11, 2006 #72 of 348
    myboyblue

    myboyblue New Member

    22
    0
    Jul 17, 2006
    PG County, MD
    just got it today. 207**. So far so good
     
  13. Oct 11, 2006 #73 of 348
    bdbax

    bdbax New Member

    4
    0
    Jan 2, 2005
    Got mine today in Jeff City Mo
     
  14. Oct 11, 2006 #74 of 348
    gruxx

    gruxx New Member

    20
    0
    Jul 13, 2006
    I got it. 432XX ohio

    Unhacked 3.15f, untouched. Daily call every day for september to now. Saw pending restart message and then manual restarted. Have 6.3a.

    got the tivo for the free hr10 / sunday ticket deal. June 06.
     
  15. Oct 11, 2006 #75 of 348
    mattpol

    mattpol ILYA KOVALCHUK

    274
    0
    Jul 23, 2003
    NEW YORK...
    Nothing here in New York, New York.
     
  16. Oct 11, 2006 #76 of 348
    MrTwoCents

    MrTwoCents New Member

    3
    0
    Dec 30, 2004
    Chicago
    Last week at 606**
     
  17. Oct 12, 2006 #77 of 348
    curbside

    curbside Member

    44
    0
    Apr 29, 2005
    San...
    nothing yet and I'm forcing calls everyday. I got my box in June. zip 941**
     
  18. Oct 12, 2006 #78 of 348
    BagNDrag

    BagNDrag New Member

    9
    0
    May 22, 2004
    I am completely dumbfounded. I just forced a call 11:15 p.m. MST and FINALLY got the pending restart message. The zip is 84xxx. I know there have been many a post talking about how the time of day the call is made shoudn't matter, but I can't help think that maybe it does. I have been forcing calls for who knows how long now. All the calls I forced were done between 4-9 pm MST. I finally noticed a LOT of people who got the pending restart have been doing it very late at night or in the early early morning 11:00 pm - 5:00 am MST. So I finally went down tonight and tried one during the period. BAM there it was. Maybe it was just a coincidence, but if it was I better go buy some lottery tickets! Anyway, food for thought. If nothing else people can slam me for thinking so! Enjoy!

    -Mark
     
  19. Oct 12, 2006 #79 of 348
    rmk1825

    rmk1825 New Member

    8
    0
    May 30, 2005
    Dallas
    I cannot believe it, but I got the update. I manually started my update at 12:55AM on Thursday, Oct 12 and I had "Pending Restart" on my system. I am now looking at a new screen that shows, the tivo software is being upgraded.

    I am in Dallas, 75287.
     
  20. Oct 12, 2006 #80 of 348
    WadeSc

    WadeSc New Member

    28
    0
    Feb 7, 2004
    Spokane, WA
    I got the 6.3a upgrade today. Zip code 990**
    No audio dropouts noticed yet.... Guide works faster...I'm happy.
    The only thing I noticed right away is when I use the up and down arrow on my MX700 remote, it often jumps 2 lines instead of just scrolling one. The peanut remote remote does not have this problem, though.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements