ALL Minis are disconnected from Roamio after Summer 20.4.2 Update

Discussion in 'TiVo Roamio DVRs' started by valgrom, Jul 11, 2014.

  1. valgrom

    valgrom Who Needs Live TV

    101
    2
    Dec 27, 2004
    Miami, Florida

    Advertisements

    So I just received the Summer Update 20.4.2-01-6-A92 and all of a sudden NONE of my Minis can connect to the Roamio. I have two minis on MoCA and 1 on ethernet.

    They can all see the internet and connection status shows "good", but there is no "My Shows" item in the Tivo Central and I can't watch "Live TV" through the Mini. Additionally, I can't get any of the online streaming services (Netflix, Amazon, etc.)

    I called TiVo and all they could do was give me a Case #. WTF!!!

    I was so happy with the purchase I had made and now every day that goes by I get more and more frustrated with TiVo.

    Anyone found a safe way to rollback to the previous version?
     
  2. ydc

    ydc Member

    44
    0
    Nov 17, 2002
    Castle Rock, CO
  3. Finalrinse

    Finalrinse Member

    193
    14
    Jan 12, 2005
    S.E. Michigan
    This happened to mine last night after the update. A simple reboot fixed it.
     
  4. valgrom

    valgrom Who Needs Live TV

    101
    2
    Dec 27, 2004
    Miami, Florida
    That did it...thank you. I did do a search before posting, but be it due to my choice of keywords or whatnot I never saw that one.

    Thanks again.

    Mike
     
  5. sirfergy

    sirfergy Member

    291
    1
    May 18, 2002

    Advertisements

    I had same issue, reboot didn't fix but reconnecting did.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements