9.1 Bugs

Discussion in 'TiVo Coffee House - TiVo Discussion' started by RoyK, Oct 2, 2007.

  1. dugbug

    dugbug New Member

    264
    0
    Dec 29, 2003

    Advertisements

    Man I hate this. Should I buy new network adaptors? Why is it every new major build results in networking probems for everybody?

    -d
     
  2. Pangolin

    Pangolin New Member

    6
    0
    Dec 22, 2006
    The same thing just happened to me this week. Anyone know what's up?
     
  3. timstack8969

    timstack8969 Member

    544
    3
    May 14, 2004
    Will there be a winter update for the series 2 for people with blue screen problem?
     
  4. RoyK

    RoyK New Member

    2,935
    1
    Oct 22, 2004
    SW VA
    15 weeks since the "upgrade". It's still broken.
     
  5. gijoecam

    gijoecam GIJoeCam

    57
    0
    Sep 18, 2006
    Near the...

    Advertisements

    A-Men, brother!!

    TiVo = Microsoft... I think they're both hiring the same programmers... both of their systems:
    -get pushed to market too fast with unresolved bugs
    -need occasional reboots to fix problems they were/are 'unaware' of
    -cannot be easily reverted to previous (i.e. working) versions of the software
    -point to 'hard drive failure' as a first explanation of your problems
    -ramrod updates down the user's throat (at least MS lets you opt out of some of them)
    -tech support SUCKS!!

    Are we sure Bill Gates doesn't run both companies? I might have to look into that.... :p
     
  6. RoyK

    RoyK New Member

    2,935
    1
    Oct 22, 2004
    SW VA
    Sixteen weeks of this 9.1 software fiasco now. Still counting.
     
  7. gardavis

    gardavis Member

    144
    1
    Nov 24, 2001
    Deerfield...
    I turned on my TV/Tivo/Receiver and the display was paused. I couldn't get it out of pause for more than a few seconds. It would rewind but not play much. Menus worked but recorded shows would not play more than a second or so.

    A show was being recorded. I forced a reboot - first time I can remember forcing a reboot for months. When it came back up (seemed to take a long time), all was well and has been for several days.

    Gary Davis
     
  8. carroca

    carroca New Member

    42
    0
    Jun 6, 2005
    I have to hold out hope that a new software version common to all boxes will be coming out in March when Desktop 2.6 is released with web video support. I also have a feeling that we will see the Jaman video service added at that time with support for HD downloads (Series 3) and Amazon might begin offering HD downloads at the same time also. So hang in there for another frustrating month or 2.

    Personally I have seen most of the 9.1 bugs listed on both of my S2 540 boxes. While the slow MRV is really annoying, the worst problem is that we have had intermittent pixelation (at least once per recording for about 5 seconds) on both boxes since the "upgrade" to 9.1
     
  9. RoyK

    RoyK New Member

    2,935
    1
    Oct 22, 2004
    SW VA
    All of which are worthless to me. We have been "hanging in there" for a third of a year now. That's about 14 weeks too long to have to tolerate this so-called "upgrade".

     
  10. pdhenry

    pdhenry Ruthless

    32,087
    6,870
    Feb 27, 2005
    PA
    While at the same time others of us have moved on.

    TiVo did fix the issues that arguably most "broke" the basic functionality (e.g., the S2DT changing the cable box to Channel 1 and getting stuck there). I think the precedent has been set that the fall update introduces issues that get fixed in the spring update.
     
  11. RoyK

    RoyK New Member

    2,935
    1
    Oct 22, 2004
    SW VA
    That's a deplorable precedent!
     
  12. RoyK

    RoyK New Member

    2,935
    1
    Oct 22, 2004
    SW VA
    17 weeks (4 months, 1/3 year) and still the unfixed bugs persist.
     
  13. Feb 1, 2008 #633 of 754
    bobsoron

    bobsoron Phasing out Tivo S2

    47
    0
    Jan 24, 2002
    I appreciate your persistence, Roy, as frustrating as it is. I'm phasing out my S2 in favor of EyeTV for the Mac, but I'd still like the Tivo to work well enough to use as a backup. Maybe someday. (I'm still finding new bugs, but what, I'm going to report them? They're just "nuisances." As are we, apparently.)
     
  14. Feb 5, 2008 #634 of 754
    RoyK

    RoyK New Member

    2,935
    1
    Oct 22, 2004
    SW VA
    We're now at 18 weeks.
     
  15. Feb 5, 2008 #635 of 754
    TiVoEvan74

    TiVoEvan74 Active Member

    1,204
    9
    Sep 11, 2004
    Expressing this in weeks let's them off the hook too easily! "Weeks" is too short a time period.

    It's been 4 and a half MONTHS !! :eek:
     
  16. Feb 7, 2008 #636 of 754
    bobsoron

    bobsoron Phasing out Tivo S2

    47
    0
    Jan 24, 2002
    Can you believe I found two new bugs? (I think. I'm not going to chase through the 22 pages of posts to make sure, but I've read them all and don't remember seeing them.)

    Yesterday RCN in Chicago switched over to its new lineup, adding dozens of channels. I had to force an update to switch my S2 over to the new lineup -- you'd think it would be one of the regular "new lineup" updates that Tivo had always been conscientious about back in the day. But that isn't the bug; the bug is that 24 hours later, many of the channels in the To Do List are still displayed wrong. Bafflingly, the same episodes of the same shows in my Wishlists' Upcoming Programs screen are displayed with the correct channels. One screen gets it right; the other screen gets it wrong.

    Fortunately, the S2 seems to be consistently switching to the right channel, although I haven't yet checked today's recordings. Nonetheless, all of the channels should have been correct when the S2 finished indexing the new program listing data.

    Also: The Internet-dependent features at the bottom of the Find Programs screen have been coming and going even when I'm connected to the Internet. (I have my S2 connected via Ethernet with a static IP. I'm used to not seeing those three features because a hub outage recently killed Internet service on my street for a week, but since the hub was replaced the Download TV & Movies, KidZone, and Swivel Search features have intermittently vanished, always returning when I used the Network settings' Test Tivo service connection option. Since the hub was replaced, the connection's been solid and consistent; the Tivo just isn't always seeing it, apparently.)
     
  17. Feb 7, 2008 #637 of 754
    richsadams

    richsadams Well-Known Member

    9,078
    69
    Jan 4, 2003
    I've seen that happen with multiple channel lineup changes. IIRC it took several days for all of the new info to post everywhere. I'm not sure what causes it, but it seems like some of the info comes from one source and other info comes from somewhere else. Just a WAG on my part. See if things don't get sorted out in a few days.
     
  18. RoyK

    RoyK New Member

    2,935
    1
    Oct 22, 2004
    SW VA
    Its been 19 weeks now.
     
  19. RoyK

    RoyK New Member

    2,935
    1
    Oct 22, 2004
    SW VA
  20. ZeoTiVo

    ZeoTiVo I can't explain

    25,527
    2
    Jan 2, 2004

Share This Page

spam firewall

Advertisements