1. newsposter

    newsposter Poster of News

    35,616
    65
    Aug 18, 2002
    SE PA

    Advertisements

    For those, like me, that don't visit the other forum regularly:

    http://www.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?t=361919

    The software update is to address:

    * System lockups when there are more then 200 messages
    * Improvements on season passes
     
  2. JimSpence

    JimSpence Just hangin'

    30,917
    40
    Sep 19, 2001
    Binghamton, NY
    You really need to get out more. :) Lots of good stuff happening on the other forums. :D
     
  3. TyroneShoes

    TyroneShoes HD evangelist

    3,604
    0
    Sep 6, 2004
    Hmmm.

    If 6.3a/b/c/d had worked, I would have left my phone line plugged in and wouldn't HAVE OVER 200 MESSAGES!! :mad: (nearing the magic 365, BTW).

    I guess this means I should go ahead and delete them (grrrrr!)
     
  4. Todd

    Todd Gee thanks Jeremy...

    7,434
    4
    Oct 7, 1999
    Coastal...
    So has anyone actually got 6.3e installed yet? My HR10 locked up again overnight and I don't have 200 messages on it! :mad:
     
  5. LlamaLarry

    LlamaLarry Well-Known Member TCF Club

    7,461
    178
    Apr 30, 2003
    Northern...

    Advertisements

    I installed it manually on 2 of my 3 HR10-250s, no particular problems. I'll do the 3rd as soon as I get some of this rumored "free time" as it is not on the network at the moment. ;)
     
  6. newsposter

    newsposter Poster of News

    35,616
    65
    Aug 18, 2002
    SE PA
    plugged in phone line over weekend and nothing

    however for the fun of it i rebooted and it locked up so i had to pull the plug. It was receiving but not responding to commands

    I just want the ToDo list jump to stop. flipping thru the pages and having it jump back to page one or bonging and refusing to move at all sucks
     
  7. whsbuss

    whsbuss Advanced Member

    533
    0
    Dec 16, 2002
    Phila, PA
    Got 6.3e installed on 8/22/07. Seems to be operating fine.
     
  8. Maniacal1

    Maniacal1 New Member

    458
    0
    Sep 1, 2000
    Millers...
    6.3e installed for me last night (8/23). All seems fine.
     
  9. JimSpence

    JimSpence Just hangin'

    30,917
    40
    Sep 19, 2001
    Binghamton, NY
    All is well with mine.
     
  10. Jon J

    Jon J Curmudgeon TCF Club

    7,956
    164
    Aug 23, 2000
    Music City USA
    I must be the odd man out. I caked a drive with 3.1f and it worked perfectly. I left the phone line attached and 6.3e installed. Freezing problems ever since. I intend to recake back to 3.1f over the weekend and ignore the message threats. ;)
     
  11. JimSpence

    JimSpence Just hangin'

    30,917
    40
    Sep 19, 2001
    Binghamton, NY
    I doubt it is 6.3e itself, but the fact that the install uses the secondary partition. That partition may have some bad sectors which created a corrupted 6.3e image. Thus a bad install.
     
  12. kimsan

    kimsan underling

    732
    0
    Jan 23, 2002
    Greenbackvil...
    I'm with LlamaLarry on results. Sliced to 6.3e, patched tivoapp, all previous hacks are working fine on both machines. Between TySuiteJ, mfs_ftp, MovieLoader, TiVoWebPlus, EndPadPlus and GoToMyDVR, I'd say I've got all the announced TiVo enhancements offer and more.

    Oh yeah, normal TiVo functionality is fine as well.
     
  13. Jon J

    Jon J Curmudgeon TCF Club

    7,956
    164
    Aug 23, 2000
    Music City USA
    Any solution other than back to 3.1f?
     
  14. jvessey

    jvessey New Member

    19
    0
    Jan 1, 2002
    Wheaton, IL

    If this is true, what is the remedy?
     
  15. newsposter

    newsposter Poster of News

    35,616
    65
    Aug 18, 2002
    SE PA
    i finally got it..hope it fixes my 8 second skip problem
     
  16. temp357

    temp357 New Member

    269
    0
    Feb 18, 2004
    Here we go again. NOT EVERYTHING IS A BAD HARD DRIVE SECTOR. 10 bucks says that if you image the same drive with 3.1.5f you won't have the lockups anymore. I can't speak for 6.3e but I had nothing but repeated problems and lockups with 6.3a//b/c and even listened to bad advice and bought a new drive. The problems went away only after going back to 3.1.5f.

    Anyone having lockups with 6.3c still having lockups with 6.3e?
     
  17. JimSpence

    JimSpence Just hangin'

    30,917
    40
    Sep 19, 2001
    Binghamton, NY
    Okay, but could it be that the re-image gets put on the good partition? Let's leave this for others that have more experience answer this partition situation.

    I have not had any problems with any for the 6.x versions. How do you explain that?
     
  18. temp357

    temp357 New Member

    269
    0
    Feb 18, 2004
    Must we go through this again?

    You may not be in the same geography or have the same ota channels or maybe you don't flip through channels the same way others do. Or maybe you have suggestiosn turned off. My direct experience is extreme stuttering, lockups, and reboots with 6.3a/b/c with OTA in SoCal.

    I will even concede that there is a chance (although small) that it could even be a bad hard drive sector. Without proper troubleshooting however, just saying that it's a bad hard drive sector is just plain bad advice.

    Here's what i did in sequence,

    Old drive with 3.1.5f - no problems
    Old drive with 6.3a/b/c - constant, stuttering, lockups, reboots
    New Drive with 6.3a/b/c - stuttering, lockups, reboots
    Old drive back to 3.1.5f - no problems

    I could keep troubleshooting, but I got tired of imaging my drives over and over to find the the problem and 3.1.5f seems to work like a champ.
     
  19. Todd

    Todd Gee thanks Jeremy...

    7,434
    4
    Oct 7, 1999
    Coastal...
    I forced a call yesterday and got the pending restart, rebooted, and now have 6.3e. All was well until last night I tried changing the channel and the screen went black for a little while then came back and it then rebooted in the middle of a recording. Argh! :rolleyes:
     
  20. JimSpence

    JimSpence Just hangin'

    30,917
    40
    Sep 19, 2001
    Binghamton, NY
    Were you changing to an OTA channel or from one?
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements