20.7.4.RC30 has arrived......

Discussion in 'TiVo Coffee House - TiVo Discussion' started by samccfl99, Mar 2, 2018.

  1. Mar 2, 2018 #1 of 312
    samccfl99

    samccfl99 I Am Sometimes Vocal

    920
    134
    Sep 7, 2013
    coconut...

    Advertisements

    Had an automatic connection failure at 3:24 am. Saw this when I got up. Forced a connection and......GEN3 RC30...Same 20.7.4. What's in it???

    :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

    Discuss...I gotta go out for the day!
     
  2. Mar 2, 2018 #2 of 312
    ajwees41

    ajwees41 Well-Known Member

    3,083
    164
    May 7, 2006
    Omaha,NE
    bug fixes
     
    JoeKustra likes this.
  3. Mar 2, 2018 #3 of 312
    JoeKustra

    JoeKustra in the other Alabama TCF Club

    20,335
    3,780
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...
    I'm much more worried about what they broke.
     
  4. Mar 2, 2018 #4 of 312
    WVZR1

    WVZR1 Active Member

    995
    142
    Jul 30, 2008
    The WV...
    Maybe this RC30 was hanging around in my Roamio and hadn't been applied yet and created my issue in this thread. When I checked yesterday late it certainly wasn't there. The RC30 is shown NOW but it wasn't after the 'call home' this AM 7:00 AM or so. the restart that fixed MY SHOWS was done 8:30 or so this AM. All times EST.

    MY SHOWS - displays 'ALL' as not being viewed
     
    Ed Ferguson likes this.
  5. Mar 2, 2018 #5 of 312
    sharkster

    sharkster Well-Known Member TCF Club

    14,046
    5,016
    Jul 3, 2004
    NV

    Advertisements

    Oh! I just looked and see that one of mine is on 'pending restart' from this morning's connection. (Bolt)

    Agree with Joe. Just hope they don't screw up stuff that is currently working right. Have some recordings coming up on this box so I'm not going to do a restart at this time.
     
  6. Mar 2, 2018 #6 of 312
    Kaphka

    Kaphka Member

    63
    24
    Dec 15, 2008
    I noticed one difference. (This actually changed before the update, but server-side changes are usually coordinated with updates.)

    The icon for videos available on Amazon Prime Video now just says "Prime". The icon for videos available for purchase from Amazon now says "Prime Video".

    So, going forward, "Prime" now means "this video is available on Prime." "Prime Video" means "this video is not available on Prime." Got it?

    It looks like this wasn't TiVo's mistake, just a correct implementation of Amazon's idiotic branding decision.
     
    tim1724 and wish_bgr like this.
  7. Mar 2, 2018 #7 of 312
    ggieseke

    ggieseke Well-Known Member

    5,953
    751
    May 30, 2008
    Got it on my Roamio Pro. The basic Roamio is still on 20.7.4.RC18 despite a forced connection and reboot.
     
  8. Mar 2, 2018 #8 of 312
    davidscarter

    davidscarter Active Member

    224
    59
    Sep 28, 2015
    Got 20.7.4.RC30 this afternoon on my Roamio. No longer have any program icons in the discovery bar or elsewhere. No app icons either. Resetting the interface did not fix. Grr.
     
    Ed Ferguson and PSU_Sudzi like this.
  9. Mar 2, 2018 #9 of 312
    TiVo_Ted

    TiVo_Ted Well-Known Member

    521
    2,685
    Oct 3, 2000
    Pleasanton,...
    For those that are wondering, here's an overview of what's in the latest release for TE3, aka Encore, aka 20.7.4.RC30:

    Features:
    - Full support for "Sports Pass" enhancements to OnePass, allowing you to create recordings for individual teams, leagues, playoffs, etc.
    - Support (on BOLT and MINI VOX) for running the Amazon app in 4K. Amazon will allow us to turn on 4K as soon as all boxes are updated and verified.

    Bug fixes - lots of them, but here are some highlights:
    - Problems with boxes getting software updates during guided setup
    - Buffer lost when starting a recording
    - Watching recorded show, recording ends and switches live TV channel
    - HDMI connection not permitted error
    - Lost support for Bluetooth slide remote
    - Advance jump-to-tick mark not working during FF/REW on MINI VOX
    - Zoom key from TC does not return to recording
    - Missing VOD app on MINI VOX
    - Transferring programs causing program name to change
    - Reboot on Premiere when changing CC settings
    - OnePasses defaulting to SD
    - MOCA network settings missing an option
    - Missing MOCA details in Network Status screen
    - V312 errors when launching certain apps
    - C button not switching from Spanish back to English
    - Zoom/Back behavior issues on MINI VOX
    - VOD not displaying movie posters
    - Using D to jump to HD channel not working properly
    - CableCARD "test channels" not working on some Series 6 (BOLT) boxes
    - Intermittent freezes/stuttering on MINI
    - Rating lock issue in Parental Controls
    - Intermittent Audio/Video connection problems
    - Left out of View Upcoming Episodes not working properly
    - Aspect ratio not working properly on SD channels
    - MINI VOX disconnect issues
    - Intermittent issues with tuning adapters
    - VOD playback/stuttering issues
    - A couple of issues when launching Netflix
    - Hulu assets freezing after 30-45 minutes playback
    - YouTube app intermittent freezes
     
  10. Mar 2, 2018 #10 of 312
    TiVo_Ted

    TiVo_Ted Well-Known Member

    521
    2,685
    Oct 3, 2000
    Pleasanton,...
    Can you post a photo please?
     
  11. Mar 2, 2018 #11 of 312
    JoeKustra

    JoeKustra in the other Alabama TCF Club

    20,335
    3,780
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...
    Last edited: Mar 2, 2018
  12. Mar 2, 2018 #12 of 312
    JoeKustra

    JoeKustra in the other Alabama TCF Club

    20,335
    3,780
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...
    Is there some award for not having any of those problems? I don't even have a 4k TV. :cool:
     
    rdrrepair and sharkster like this.
  13. Mar 2, 2018 #13 of 312
    davidscarter

    davidscarter Active Member

    224
    59
    Sep 28, 2015
    Yes, I can!

    IMG_2542.JPG IMG_2543.JPG IMG_2540.JPG
     
  14. Mar 2, 2018 #14 of 312
    JoeKustra

    JoeKustra in the other Alabama TCF Club

    20,335
    3,780
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...
    Anyone have their Mini get the update? I just forced a connection and nada.
     
  15. Mar 2, 2018 #15 of 312
    Lurker1

    Lurker1 Well-Known Member

    734
    329
    Jun 4, 2004
    Still RC18 on my Roamio. Crossing my fingers that RC30 fixes music playback again.
     
  16. Mar 2, 2018 #16 of 312
    NorthAlabama

    NorthAlabama tabasco rules

    11,958
    3,353
    Apr 19, 2012
    sweet home, al
    today's scheduled connection is in about 30min, fingers crossed.
     
  17. Mar 2, 2018 #17 of 312
    sharkster

    sharkster Well-Known Member TCF Club

    14,046
    5,016
    Jul 3, 2004
    NV
    I just checked my other Bolt and it's pending restart, also. I don't know what's making me so apprehensive, but I haven't wanted to restart either of them.
     
  18. Mar 2, 2018 #18 of 312
    Rob Helmerichs

    Rob Helmerichs I am Groot! TCF Club

    57,826
    14,427
    Oct 17, 2000
    Minneapolis
    Is this Roamios too, or just Bolts?
     
  19. Mar 2, 2018 #19 of 312
    JoeKustra

    JoeKustra in the other Alabama TCF Club

    20,335
    3,780
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...
    Posts 7 & 8 seem to be a Roamio.
     
    Rob Helmerichs likes this.
  20. Mar 2, 2018 #20 of 312
    WhenenRome

    WhenenRome Member

    39
    24
    Nov 13, 2010
    I just checked to see what version my Roamio OTA is currently... Should I be concerned that it was still on RC14? I was even on Tivo_Ted's priority update list that he mentioned again recently, lol...

    (Trying to push an update right now... so far, doesn't look like it's happening.)

    BTW, I visited the forum to check on a very weird bug that started happening yesterday: It won't UN-pause with the Pause or Play buttons. The Skip-Back button is a work-around, for now.

    EDIT: Mrizzo just cleared up for me that this update is for the previous Tivo interface only. Sorry, I didn't catch that before.

    EDIT #2: My attempt at an update push actually helped with the original problem! After I re-started the box, the "Can't UN-pause" glitch was corrected. Everything happens for a reason, even on a DVR... :)
     
    Last edited: Mar 2, 2018
    TiVo_Ted likes this.

Share This Page

spam firewall

Advertisements