20.6.3

Discussion in 'TiVo Coffee House - TiVo Discussion' started by AdamHix, Nov 4, 2016.

  1. Nov 19, 2016 #41 of 397
    JoeKustra

    JoeKustra in the other Alabama TCF Club

    19,852
    3,627
    Dec 7, 2012
    Ashland, PA...

    Advertisements

    I guess using "A" for Audio would be silly too. :)
     
    Steve likes this.
  2. Nov 19, 2016 #42 of 397
    hybucket

    hybucket Member

    641
    18
    Nov 26, 2004
    I just got the update on my Roamio. It has many of the features others have mentioned, but does not have MusicChoice, and does not have the HD menu when you go into System Info or Settings. It also does not have the B button for CC, nor the C button for audio...not yet, anyway. Hopefully, it has stabilized the blue wheel problem, and maybe the sporadic audio drops.
     
    Last edited: Nov 19, 2016
  3. Nov 19, 2016 #43 of 397
    ajwees41

    ajwees41 Well-Known Member

    3,060
    160
    May 7, 2006
    Omaha,NE
    maybe you have a bad update I just got 20.6.3 on my other basic Roamio and the ABC buttons work as advertised, but like you said no new apps.
     
  4. Nov 19, 2016 #44 of 397
    hybucket

    hybucket Member

    641
    18
    Nov 26, 2004
    My bad, the ABCs are working..I forgot that you had to hold the button down to engage them.
    I still do not have the new apps, nor the HD menus on the other screens.
     
  5. Nov 19, 2016 #45 of 397
    Seattle

    Seattle Active Member

    2,051
    6
    Dec 13, 2001
    Seattle, WA USA

    Advertisements

    I got the update on my two bolts but now I have a problem with the colors and no sound until I remove and plug back in the HDMI cable.

    Picture of bad colors:
    Imgur: The most awesome images on the Internet
     
  6. Nov 19, 2016 #46 of 397
    Rob Helmerichs

    Rob Helmerichs I am Groot! TCF Club

    54,456
    11,190
    Oct 17, 2000
    Minneapolis
    That happens to me once in a very great while. As in, maybe once every few months or longer. I just shut everything down (with my Harmony), turn it back on, and it's back to normal.
     
  7. Nov 19, 2016 #47 of 397
    geodon005

    geodon005 Member

    86
    0
    Mar 10, 2004
    Mt....
    I have a different problem after the update: if my audio is set to Dolby (which is its regular setting), I no longer get audio with Netflix or Amazon Video. Changing the audio to PCM restores the audio, but then I no longer receive the Dolby Digital Plus audio I prefer while watching streaming video.

    My workaround does work, but does anyone have any ideas for a complete solution?
     
  8. Nov 19, 2016 #48 of 397
    Seattle

    Seattle Active Member

    2,051
    6
    Dec 13, 2001
    Seattle, WA USA
    I have tried new HDMI cables different HDMI port on TV and even going through a HDMI switcher. Both bolts show the same issue with the same TV. I called TiVo about it and they are going to call me back Monday.
     
  9. Nov 19, 2016 #49 of 397
    Seattle

    Seattle Active Member

    2,051
    6
    Dec 13, 2001
    Seattle, WA USA
    It sounds similar to my problem where I lose audio. I have not tried changing the audio setting yet. Could it be a HDMI handshake issue?
     
  10. Nov 19, 2016 #50 of 397
    hybucket

    hybucket Member

    641
    18
    Nov 26, 2004
    My Roamio works fine with Dolby on Netflix with the new update .
     
  11. Nov 19, 2016 #51 of 397
    lessd

    lessd Well-Known Member

    7,960
    93
    Jan 23, 2005
    CT
    Answer to post #15
     
  12. Nov 19, 2016 #52 of 397
    thyname

    thyname Well-Known Member

    1,234
    137
    Dec 26, 2010
    N. Virginia
    It seems like this update is on Bolt only. My Bolt+ on Verizon FIOS changed, my Roamio OTA did not. Can somebody confirm?
     
  13. Nov 19, 2016 #53 of 397
    Rob Helmerichs

    Rob Helmerichs I am Groot! TCF Club

    54,456
    11,190
    Oct 17, 2000
    Minneapolis
    Seems not.
     
  14. Nov 19, 2016 #54 of 397
    jrtroo

    jrtroo Chill- its just TV

    5,094
    320
    Feb 4, 2008
    Chicagoland
    There are many references to this applying to roamios in the thread. It does not change the menus, which is also mentioned. mine came in last night.
     
  15. Nov 19, 2016 #55 of 397
    osu1991

    osu1991 Well-Known Member

    1,296
    410
    Mar 6, 2015
    Oklahoma
    One of my Roamios is installing an update now. Took about 15 mins for the installing screen. Now on the preparing update screen
     
  16. Nov 19, 2016 #56 of 397
    osu1991

    osu1991 Well-Known Member

    1,296
    410
    Mar 6, 2015
    Oklahoma
    And it just finished rebooting and this roamio is now on 20.6.3
     
  17. Nov 19, 2016 #57 of 397
    thyname

    thyname Well-Known Member

    1,234
    137
    Dec 26, 2010
    N. Virginia
    The reason I asked is that my Bolt+ is on 20.6.3

    Roamio OTA is still on 20.6.1a
     
  18. Nov 19, 2016 #58 of 397
    CoxInPHX

    CoxInPHX COX Communications

    2,474
    67
    Jan 14, 2011
    Phoenix, AZ
    Same here:
    After updated to 20.6.3 all the CoxVOD app, program content folders are empty, no episodes are listed.
    CoxVOD does still work using a Streaming OnePass or Search, though not every episode is available and many will not play.
    Resume from a Pause Point is still missing for CoxVOD content.

    Bolt only, CoxVOD issue:
    Launching the CoxVOD app turns off the Video Window in the Discovery bar, using Pause will not bring it back as long as I am in the CoxVOD app.
     
  19. Nov 20, 2016 #59 of 397
    ajwees41

    ajwees41 Well-Known Member

    3,060
    160
    May 7, 2006
    Omaha,NE
    are your tivos retail or cable company supplied? Tivo on facebook said Music choice is not launching.
     
  20. Nov 20, 2016 #60 of 397
    BigJimOutlaw

    BigJimOutlaw Well-Known Member

    3,313
    653
    Mar 21, 2004
    Retail. It is weird. Showed up for me and it's not in a beta or anything. Guess I'm special. ;) App anomalies have been known to happen now and then.
     

Share This Page

spam firewall

Advertisements