TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Underground Playground > TiVo Upgrade Center
TiVo Community
Closed Thread
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 02-01-2003, 03:52 AM   #91
AMCross
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: Scotland
Posts: 84
Svr 2000 Image on ftp site

Hi Has anyone tried to download the Sony SA v3.0 image i've downloaded and restored to two drives but the tivo will not boots just say press power button to switch on which i did and does nothing have posted problem but so far no one has come up with anything i may have done wrong.

Thanks in advance
AMCross is offline  
Old 02-01-2003, 12:55 PM   #92
irving
Registered User
 
Join Date: May 2002
Posts: 67
i downloaded the sony version 3 and had no problem with it on my brother's tivo. seemed to take a long time with the guided setup but it did finish and all was ok. if you are not having modem problems then download version 2 or 2.5 and let tivo do the upgrade.

for my philips tivo i downloaded version 3 and guided setup keeps rebooting. did a version 2 and guided setup did finish ok. but i can't go any further until until some kind of subscription on the machine i bought off ebay
irving is offline  
Old 02-01-2003, 01:52 PM   #93
AMCross
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: Scotland
Posts: 84
Thanks irving but u may have not noticed that i am not in the usa so i cannot download version 2.5 and let tivo do the rest.Thats why i would like the latest version 3.0 just to be a pain.Microsoft bring out a new os i need it see were iam coming from sad really.Anyway thanks again at least i konow that the ftp site is okay now and will try again


Ps my heartfelt sorrow goes out to the family and friends of all the people who lost their lives today in the shuttle accident.

Keep the faith !
AMCross is offline  
Old 02-02-2003, 12:19 AM   #94
palme
New Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1
Will someone please tell me the name of the ftp site. I've been looking for this for days! My Phillips hdr 212 drive a failed and I don't have a backup.

Thanks.
Palme
palme is offline  
Old 02-02-2003, 07:22 AM   #95
AMCross
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: Scotland
Posts: 84
@palme my friend please read the first post from the very helpful StanSimmons who has said on various occasions to pm him and he will send the info to you.He CANNOT put the ftp address on this board as its against the rules
AMCross is offline  
Old 02-02-2003, 08:10 AM   #96
DeathwishCrew
New Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 8
I need a Phillips 6000 3.1 image...

I need a 3.1 image for the Phillips 6000 series. It is not on Stan's awesome site. Anyone have it?
DeathwishCrew is offline  
Old 02-05-2003, 11:30 PM   #97
Luis Garcia
New Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Chicago, IL
Posts: 3
I need a tivo series 2 40hr backup, do you have it?
Luis Garcia is offline  
Old 02-06-2003, 06:34 AM   #98
Lurker
New Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Uk but NZ soon
Posts: 14
Anyone got an image for a UK Thomson Tivo?
Lurker is offline  
Old 02-06-2003, 08:38 AM   #99
blueyez
Registered User
 
blueyez's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Portland, OR
Posts: 6
I'm boot-looping w/o green screen, already have the HDR112 image to restore, but before I delete two years worth of data....is there anything else I can try to get the system back up?
blueyez is offline  
Old 02-06-2003, 11:26 AM   #100
spdorsey
Registered User
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 11
Please also PM me the FTP info

Please also PM me the FTP info

Thank you very much.

--------------------------------W
spdorsey is offline  
Old 02-21-2003, 02:30 PM   #101
StanSimmons
Senior Moment Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Flower Mound, TX, USA
Posts: 4,717
Sigh...

I guess this needs to be posted again:

For those of you who keep asking me (in this thread) to Private Message you; No.

The title of the this thread is "Need an image? PM me for a ftp site." That should be a clue to how this works.

I don't read this thread very often, but PM sends me an email, so I know someone wants an image. You have to PM me, then I'll reply to your PM. I will only reply via PM.

The reason that there is not a direct link to the files is that in current US law, especially in light of the DMCA, it may be illegal to have a backup of copyright material -- even if you own the hardware.

The owner of this board does not want to have to worry about lawyers extorting him, so he has made the very prudent decision to not allow links to such material. If you don't like this situation, send a letter to your congress critter.
__________________
Stan

"easy as 3.141592653589793238462643383279502884179"

Last edited by StanSimmons : 06-05-2003 at 09:02 AM.
StanSimmons is offline  
Old 03-24-2003, 08:17 PM   #102
StanSimmons
Senior Moment Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Flower Mound, TX, USA
Posts: 4,717
bump
__________________
Stan

"easy as 3.141592653589793238462643383279502884179"
StanSimmons is offline  
Old 04-22-2003, 08:25 PM   #103
tivosohn
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 24
Can someone please PM me for the ftp site? I need an image for my 112. Thanks.
tivosohn is offline  
Old 04-22-2003, 08:49 PM   #104
azitnay
Registered User
 
azitnay's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Washington, DC USA
Posts: 2,968
Quote:
Originally posted by tivosohn
Can someone please PM me for the ftp site? I need an image for my 112. Thanks.
I think you misunderstood this thread's intent. StanSimmons wants YOU to PM HIM.

Drew
azitnay is offline  
Old 04-24-2003, 10:14 AM   #105
HookedOnTivo
This is my title
 
Join Date: Feb 2002
Location: Houston, TX
Posts: 215
Quote:
Originally posted by tivosohn
Can someone please PM me for the ftp site? I need an image for my 112. Thanks.


HookedOnTivo is offline  
Old 05-02-2003, 03:05 PM   #106
chh1
Tiger
 
Join Date: Dec 2002
Location: california
Posts: 49
Did anyone successfully use the dsr6000 40g image? I'm having trouble restore it onto my HD, always get a decompression failed? Anyone who has done so, please share your experience please!
__________________
-chh1
chh1 is offline  
Old 06-05-2003, 09:02 AM   #107
StanSimmons
Senior Moment Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Flower Mound, TX, USA
Posts: 4,717
^bump^
__________________
Stan

"easy as 3.141592653589793238462643383279502884179"
StanSimmons is offline  
Old 06-05-2003, 10:34 AM   #108
Deja-vue
Challenge everything
 
Join Date: Nov 2002
Location: Long Beach
Posts: 268
Thumbs up

.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by Deja-vue : 01-08-2004 at 10:41 PM.
Deja-vue is offline  
Old 12-10-2003, 03:59 PM   #109
StanSimmons
Senior Moment Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Flower Mound, TX, USA
Posts: 4,717
TiVo's lawyers are being jerks...

See http://slashdot.org/articles/03/12/10/0333211.shtml

Call or write TiVo at:

2160 Gold Street
P.O. Box 2160
Alviso, CA 95002-2160
Phone: (408) 519-9100
Fax: (408) 519-5330

If you are an investor, contact:

Ed Lockwood
Phone: (408) 519-9345
__________________
Stan

"easy as 3.141592653589793238462643383279502884179"
StanSimmons is offline  
Old 12-10-2003, 04:04 PM   #110
Robert S
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: Cambridgeshire, UK
Posts: 9,725
TiVo's lawyers are being jerks...

Just a thought, but you might want to be a little bit more diplomatic in your actual letter...

(Unless you're an investor and own a lot of stock).
__________________
Please do not PM me asking for TiVo backups. I don't have any.
Robert S is offline  
Old 12-12-2003, 07:34 PM   #111
yahoodss1
New Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 4
Hi Can somebody please email me the ftp to download a image.

Thanks
yahoodss1 is offline  
Old 12-14-2003, 07:24 PM   #112
Will Robinson
New Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Michigan
Posts: 2
Can't find my image . . .

I swear I read every message in this thread - someone early on had the same question, but I didn't understand the answer . . .

I am trying to restore an image to a new, larger hard drive, but MFS tools can't find the file. I created the image about a year ago with MFS tools 1.1 on my old computer. I moved the image to my new computer into C:/ , but when I follow Hinsdale's instructions, MFS tools 2.0 says that the file "mnt/dos/tivo.bak" does not exist. Where should I put the file, or, alternatively, where should I tell MFS tools to look for it?
__________________
Hughes GXCEBOTD v2.5 - 106 Hrs
Will Robinson is offline  
Old 12-15-2003, 11:15 AM   #113
wkirke
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: Columbus, OH
Posts: 123
> but when I follow Hinsdale's instructions, MFS tools 2.0 says that
> the file "mnt/dos/tivo.bak" does not exist.

Did you execute these commands first?
# mkdir /mnt/dos
# mount /dev/hda1 /mnt/dos

This creates a directory, and then "mounts" the first parititon of your first drive on it. This assumes that your C: drive is connected as Master on your first IDE cable, and that your C: drive is the first partition on the drive.

After mount returns w/o printing error messages, try doing "ls -l /mnt/dos" (that's ell ess space dash ell) to see the files there. If mount didn't work, try it with /dev/hda2 or /dev/hda3 or /dev/hda4. (You will have to umount (the second letter is NOT "n") a previously mounted directory if you are snooping through many of them and want to reuse /mnt/dos.) Make sure you do "umount -f -r -a" when you're all done, to be nice to your drive.

All this is burried somewhere in the hinsdale how-to, but it can be hard to follow even for non-novices. That's why you might consider getting one of the tivo hacking books. <plug, even though I didn't write any>

Oh, if your C: drive is NTFS (is your C:\ running XP?), then this still won't work. Linux can't see ntfs drives. You might have to find a spare hard drive, format it as fat32, put your file there, and attach it as the first ide master.

-Bill Kirke

Last edited by wkirke : 12-15-2003 at 11:19 AM.
wkirke is offline  
Old 12-15-2003, 11:56 AM   #114
Robert S
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: Cambridgeshire, UK
Posts: 9,725
Actually NTFS partitions usually mount. They're read only, but that's a good thing in this case (bit of pain if you're making a backup, tho).
__________________
Please do not PM me asking for TiVo backups. I don't have any.
Robert S is offline  
Old 12-15-2003, 12:04 PM   #115
StanSimmons
Senior Moment Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Flower Mound, TX, USA
Posts: 4,717
It looks like ftp://ftp.abs.net/tivo is no longer hosting backup images, but they do have some other tools available on their site.

I am trying to find an off-shore site that will be willing to host some images, but have had no luck so far. Check back here in a week or so.

I DO NOT have any sites that have any images right now.

__________________
Stan

"easy as 3.141592653589793238462643383279502884179"

Last edited by StanSimmons : 12-15-2003 at 07:41 PM.
StanSimmons is offline  
Old 12-31-2003, 10:22 AM   #116
StanSimmons
Senior Moment Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Flower Mound, TX, USA
Posts: 4,717
I know of one site that has a limited number of images in a private, password protected directory. PM me with your model number if you need an image. This site is fast, but has a limited download budget, so only ask if you REALLY need the image.
__________________
Stan

"easy as 3.141592653589793238462643383279502884179"
StanSimmons is offline  
Old 01-03-2004, 07:58 PM   #117
colosports
New Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 3
Don't waste your time searching the web for the images. Almost all sites that use to have the images, got pulled off the site at Tivo's request.

Follow the instructions from Stan (this thread) and you may get what you are looking for.
colosports is offline  
Old 01-08-2004, 07:48 PM   #118
scottdelap
New Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 4
I have a Phillips 112 with a dead modem that had been working with a network card. I need a 3.0 image. Could someone please im me?
scottdelap is offline  
Old 01-09-2004, 10:58 AM   #119
rar3cbte
Want more HDR112's
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 10
you have to PM Stan

He has said he does check this thread often, you have to PM Stan to get his attention. He answers very quickly that way.

Good luck.
__________________
HDR112 40 hours w/ TivoWeb
Series2 80 hours, HMO enabled
HDR312 40 hours (vanilla)
rar3cbte is offline  
Old 01-09-2004, 06:55 PM   #120
ADent
Registered User
 
Join Date: Jan 2000
Location: Denver, CO
Posts: 2,102
Also check out this post: http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...42#post1640942 .

Quote:
Originally posted by Juicie Juice
If you are looking for a image ICQ me @255907846. I will not reply to PM's.

ADent is offline  
Closed Thread
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:22 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |