TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Underground Playground > TiVo Upgrade Center
TiVo Community
Closed Thread
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 03-06-2008, 06:26 PM   #991
Joybob
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 581
Are there still Images out there for the S3?
Joybob is offline  
Old 03-07-2008, 12:41 PM   #992
mastiff34
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 27
I can confirm that Ciper's image works perfectly on an S3, I restored mine last night with his image provided by someone that monitors this thread.

Thanks a ton ciper!!
mastiff34 is offline  
Old 03-07-2008, 04:12 PM   #993
swechsler
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 18
Looking for a Humax DRT-400 image for one with a dead drive.

Thanks!
swechsler is offline  
Old 03-08-2008, 04:15 PM   #994
ciper
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,008
Quote:
Originally Posted by mastiff34 View Post
I can confirm that Ciper's image works perfectly on an S3, I restored mine last night with his image provided by someone that monitors this thread.

Thanks a ton ciper!!
No problem. Can you verify whether it was the THX certified piano black with glo remote S3 or the Silver faced with standard remote less expensive Tivo HD



Edit: Why was this thread never stickied?

Last edited by ciper : 03-10-2008 at 06:20 PM.
ciper is offline  
Old 03-10-2008, 10:32 PM   #995
earlybirddisco
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 7
Tivo series one not booting

I still need some help in getting past the initial dialup setup screen. I would have to make an international call to get it to work, moreover I had tried getting it to dial out in the past using a long distance code but I had never gotten it to work.
Thanks.
earlybirddisco is offline  
Old 03-11-2008, 04:12 PM   #996
coznkaos
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 25
Need image for PTV300

Could anyone help me with an image for a Phillips S1 PTV300? I think I could also use HDR312, but not entirely sure. I greatly appreciate any help at all. Thanks!
coznkaos is offline  
Old 03-12-2008, 11:36 AM   #997
alkap
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 24
Sony SVR-2000

Need Image for Sony SVR2000
anyone know where this can be dowloaded. would like 3.0 if possible.

thanks
alkap
alkap is offline  
Old 03-13-2008, 08:17 AM   #998
gmitch64
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: Middle of Michigan
Posts: 155
Tcd 140

Does anyone have either an image, or a kernel/root file system dump for a TCD 140 please?

I did a monte on my tivo way back in the 4.0 days, got divorced, and now 2 years later, tivo have stopped her program guides, so she can't record anything. I tried to undo the monte last night, and I kinda messed it up. Ideally I'd like a kernel/root file system pair, so I can just dd it on and recover the existing recordings and season passes etc, but at worst I'll reimage the box.

If anyone can help, I'd be very grateful.

Graham
gmitch64 is offline  
Old 03-13-2008, 08:00 PM   #999
Da Goon
Registered Abuser
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,396
Quote:
Originally Posted by gmitch64 View Post
Does anyone have either an image, or a kernel/root file system dump for a TCD 140 please?
You can dump the root fs and kernel from mfs either via bash or while the drive in a pc. You just need mfs_dumpobj and mfs_uberexport from the mfs-utils package.

mfs_dumpobj -r /SwModule will give you a listing of mfs objects containing the files in gzip'd cpio archives. They're all labeled pretty simply. The module file attribute listed next to them is their fsid.

mfs_uberexport <fsid> | gzip -d | cpio -id will dump and unpack the files into your current directory.

-edit- I just looked at a copy of some 4.01b slices and it appears to be a bit more complicated with older software. Sw 6.x and up has the root fs labeled as GZcore and GZhpk contains all files from /platform.

In 4.x these are spread out over several files - GZtvbin, GZlib, GZsbin, GZbin, GZkernel, GZtvlib, GZetc, GZopt and GZprom all contain the root fs. GZkernel of course contains the kernel. You would need to dump each one of these objects individually.

Last edited by Da Goon : 03-13-2008 at 08:19 PM.
Da Goon is offline  
Old 03-14-2008, 01:01 AM   #1000
dssslut
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 17
T2500 Image

I am looking for a Humax T2500 image. Any suggestions other than InstantCake?

Thanks!
__________________
TiVo 24004A - 318 Hours
TiVo 540040 - 387 Hours
Humax DRT400 - 437 Hours
Humax DRT800 - 437 Hours
dssslut is offline  
Old 03-14-2008, 12:54 PM   #1001
AllYourBase
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 21
TCD652160 (Tivo HD) Image

Looking for a TCD652160 (Tivo HD) Image.

Thanks
AllYourBase is offline  
Old 03-14-2008, 11:44 PM   #1002
osx-addict
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 5
Anyone got an image for a older Sony T60 (s1/dtivo)? Thx!
osx-addict is offline  
Old 03-15-2008, 09:16 AM   #1003
slaponte
The Iron Monkey
 
slaponte's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Miami, FL
Posts: 568
Need image for Series 2 TCD540040

Thanks.
__________________
Sergio
Miami, FL

TiVo Series 2 DVR (Orig 40 Hrs, Now 340Hrs)
Humax DRT-800 (Orig 80 Hrs, Now 380Hrs)
slaponte is offline  
Old 03-15-2008, 11:25 AM   #1004
hdeeteevouser
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1
tivo tcd652160

I won (whooptdoo) this tivo on ebay and it stuck at powering up page, i'm assuming i can't just copy and do another hard drive, so...does anyone have this image i may acquire from them, thanks.
hdeeteevouser is offline  
Old 03-16-2008, 09:37 PM   #1005
bigguy2
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 3
hi,
looking for an image for a Toshiba sd-h400. Can anybody help? PM'd Stan, but it looks like he doesn't logon anymore. Let me know. Thanks.


bigguy
bigguy2 is offline  
Old 03-18-2008, 01:22 PM   #1006
rcobourn
Registered Snoozer
 
rcobourn's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Phoenix, AZ
Posts: 725
Too many requests for me to keep up with in this thread. I can probably help on most requests, but I'll need you to either:

PM me.

or for fastest attention:

Drop by #tivo on EFnet. If you don't have an IRC client, you can use the java client at http://irc.netsplit.de/webchat/?net=EFnet.

If you have an IRC client installed, try this link: IRC://irc.efnet.org/tivo.
rcobourn is offline  
Old 03-20-2008, 06:26 PM   #1007
jwinters
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1
what does it mean when someone says pm me? how do you do it?
jwinters is offline  
Old 03-25-2008, 04:45 PM   #1008
rcobourn
Registered Snoozer
 
rcobourn's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Phoenix, AZ
Posts: 725
Quote:
Originally Posted by jwinters View Post
what does it mean when someone says pm me? how do you do it?
It means to respond by private message, which you can do by clicking on their nickname on the left side of the panel.
rcobourn is offline  
Old 03-25-2008, 04:46 PM   #1009
rcobourn
Registered Snoozer
 
rcobourn's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Phoenix, AZ
Posts: 725
Since this thread has grown beyond the 1000 message mark, the new thread is here.
rcobourn is offline  
Old 03-26-2008, 01:45 AM   #1010
crf
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1
looking for an image for either Tivo DT (TCD649080 or TCD649180). I PM'd Stan, but got no response. Can anyone help.

Thanks.
crf is offline  
Closed Thread
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:10 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |