TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 07-20-2014, 02:59 PM   #1
jesschoen
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 8
Remote to control Tivo app running on iPad

Is there an app for the iphone or an actual remote that lets you control the Tivo app running on the iPad? I realize you can do so by touching the iPad itself but would like to control it from a distance like with a traditional remote.

Thanks for any help.
jesschoen is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2014, 04:58 PM   #2
lgnad
Pantless Mofo
 
lgnad's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Massachusetts
Posts: 607
that doesnt even make sense.

how about a stylus duck-taped to a yardstick?
__________________
-Roamio Pro/Slide Pro
-Premiere Xl4
-Mini
-Stream (Gotta go unplug the sucker one of these days!)
lgnad is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2014, 05:06 PM   #3
ThAbtO
TiVoholic by the bay
 
ThAbtO's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: SF Bay Area
Posts: 4,997
Get the Tivo App.
__________________
Series 2 (PLS, sold)
TiVo HD 1TB (157 HD Hrs, PLS, "652")
Roamio! Oh, wait, Its Juliet!
OTA! OTA! OTA!

~~~~~

The TiVo Apocalypse begins on Sat 2013 Feb 16 00:00 GMT!
ThAbtO is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2014, 10:56 PM   #4
lgnad
Pantless Mofo
 
lgnad's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Massachusetts
Posts: 607
Quote:
Originally Posted by ThAbtO View Post
Get the Tivo App.
they have the tivo app. they want to use a phone or a remote or something to control it. Hence my suggestion
__________________
-Roamio Pro/Slide Pro
-Premiere Xl4
-Mini
-Stream (Gotta go unplug the sucker one of these days!)
lgnad is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2014, 11:10 PM   #5
telemark
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 859
iOS devices support some Wired and most Bluetooth Wireless keyboards.

I did not find any keyboard bindings in my version of Tivo.app (v3.1.1), but I could have missed something.

Newer versions could add keyboard support if Tivo wanted.
__________________
Premiere 2 tuner & SiliconDust
on Comcast CableCard + OTA
telemark is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2014, 11:25 PM   #6
ThAbtO
TiVoholic by the bay
 
ThAbtO's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: SF Bay Area
Posts: 4,997
If the Tivo app works on the ipad, why would it not work in the iPhone?
__________________
Series 2 (PLS, sold)
TiVo HD 1TB (157 HD Hrs, PLS, "652")
Roamio! Oh, wait, Its Juliet!
OTA! OTA! OTA!

~~~~~

The TiVo Apocalypse begins on Sat 2013 Feb 16 00:00 GMT!
ThAbtO is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2014, 01:37 PM   #7
jesschoen
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 8
The TIVO app does work on the iPhone but it will not control the TIVO app on the iPad as far as I can tell. What would be useful to me would be the ability to use the remote within the TIVO iPhone app to control the TIVO iPad app--say for the 30 second skip function.

James
jesschoen is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 03:43 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |