TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Mini
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 07-11-2014, 08:46 AM   #1
Bigpapa7272
Registered User
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 21
mini issues please help

My tivo mini was working fine til last night but now isnt working right, First if i have it plugged into hdmi 1 port on my tv the tv will show no signal message and i cant see the tivo menus so i changed hdmi cables and plugged it back into hdmi 1 still nothing to i moved it to HDMI 2. Now I can see the tivo menus, but when watching a program or live tv on the mini the audio just makes buzzing sounds on the audio. also i dont hear the tivo sound effects when moving through the tivo menus

Is my mini toast?
Bigpapa7272 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2014, 09:19 AM   #2
jrtroo
User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,651
First step to try and resolve, reboot.
__________________
TiVo Owner
jrtroo is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2014, 11:32 AM   #3
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 14,502
DId you reboot? I had an issue with one Mini after the update. For some reason it got stuck in pcm mode and would not send DD audio. So for me I was gettting TiVo sounds when normally I should never hear TiVos sounds when watching content on FiOS. Since every channel on FiOS uses Dolby Digital. Once I rebooted it was fine.
__________________
Roamio Pro
TiVo Mini x4
Roamio Basic OTA
40TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2014, 04:42 PM   #4
Bigpapa7272
Registered User
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 21
yes i have rebooted with no luck,
Bigpapa7272 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2014, 11:06 PM   #5
lgnad
Pantless Mofo
 
lgnad's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Massachusetts
Posts: 608
1. try a different HDMI cable.
2. try the mini on another tv.
__________________
-Roamio Pro/Slide Pro
-Premiere Xl4
-Mini
-Stream (Gotta go unplug the sucker one of these days!)
lgnad is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:27 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |