TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 07-05-2014, 04:18 PM   #1
atomarchio
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 622
Need help with resetting push folder name in pytivo

I am using the push feature of pytivo with windows detailed here.

https://code.google.com/p/pytivo-aut..._push_grouping

I am trying to "push" all files into a single folder but I made a mistake when creating the folder name for the first file push. Apparently, that also effects all subsequent file pushes.

Is there a way to edit or reset this so I can change the folder name to something else for future pushed files?

Please help. Thanks.

atomarchio is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2014, 11:06 PM   #2
wmcbrine
Resistance Useless
 
wmcbrine's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 9,304
Just change the seriesId.

__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
wmcbrine is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2014, 06:03 AM   #3
atomarchio
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 622
That's the issue. It's not using the Series ID I added in the default.txt folder. It's ignored that and continues to use the filename of the first file I transferred over.

How do I change this?

atomarchio is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2014, 11:34 AM   #4
wmcbrine
Resistance Useless
 
wmcbrine's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 9,304
Quote:
Originally Posted by atomarchio View Post
That's the issue. It's not using the Series ID I added in the default.txt folder.
Humor me.

__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
wmcbrine is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2015, 07:58 AM   #5
atomarchio
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 622
I tried this and it did work with the Premiere I have been using.

However, I am trying to change the folder name and then transfer to a different Premiere box on the same network.

It did not work this time.

I changed the "Series ID" to a new folder name, however, it used the folder name from the first file I transferred.

Can you help me understand how to fix this so I can change the folder name when transferring to this new premiere box?

I believe I will be using this feature often and changing folders name on each premiere.

Please help. Thanks.

atomarchio is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump







Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Advertisements





TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media


(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 04:32 AM.
Page generated in 0.05190396 seconds (71.37% PHP - 28.63% MySQL) with 16 queries