TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Coffee House - TiVo Discussion
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 06-28-2014, 09:51 AM   #61
Sixto
Registered User
 
Sixto's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 167
TC CLUB MEMBER
Margret just posted the link as well.

Just entered all 7 boxes.
__________________
FiOS with Ultimate HD, 75/35 Internet & Voice
Roamio Pro's (2), Roamio Plus (1), Mini's (4)


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by Sixto : 06-28-2014 at 09:59 AM.
Sixto is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2014, 12:02 PM   #62
Diana Collins
Registered User
 
Diana Collins's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: New York City Suburbs
Posts: 1,379
Quote:
Originally Posted by Sixto View Post
Margret just posted the link as well.

Just entered all 7 boxes.
Me too.
__________________
Current Setup: 2 Roamio Pros, 5 Minis on FiOS (all with lifetime)

Moderator, DBSDish.com 1999-2000
Co-Founder and Administrator, DBSForums.com 2000-2006
Diana Collins is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2014, 01:44 PM   #63
brykasch
Registered User
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 9
nice to see my box doesn't get priority...

TiVo Priority Update Request
Your box is not eligible for a priority update at this time. If your box was provided by a cable company, it will be updated on a different schedule.

I plan on upgrading to a roamio in the spring but jeez...
brykasch is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2014, 01:47 PM   #64
replaytv
I <3 Wintergreen
 
replaytv's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Denver ish Colorado
Posts: 3,875
I just got a update on a Premiere with evaluation that I hadn't had connected for a while, and I didn't request the update.

Last edited by replaytv : 06-29-2014 at 01:56 PM.
replaytv is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2014, 01:49 PM   #65
eboydog
Just TiVo'ing.....
 
eboydog's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 901
Quote:
Originally Posted by brykasch View Post
nice to see my box doesn't get priority...

TiVo Priority Update Request
Your box is not eligible for a priority update at this time. If your box was provided by a cable company, it will be updated on a different schedule.

I plan on upgrading to a roamio in the spring but jeez...
If your Tivo is a retail box and not a rental from your cable company, check the TSN to be sure you typed it in correctly.
__________________
TiVo Roamio Pro
TiVo Roamio Plus (3tb)
TiVo Mini (three)
TiVo Premiere

eboydog is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2014, 04:28 PM   #66
LoadStar
LOAD"*",8,1
 
LoadStar's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Milwaukee, WI
Posts: 30,678
Quote:
Originally Posted by replaytv View Post
I just got a update on a Premiere with evaluation that I hadn't had connected for a while, and I didn't request the update.
The summer update doesn't roll until mid-July. If it got an update, it's going to be the spring update that rolled to all customers.
LoadStar is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2014, 12:15 AM   #67
rishidhar
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Just got the summer update on my Tivo Premier. Menus are much faster and system fonts have been changed to look more like the Roamio ones.

I did have some sluggishness in pausing and playing video but that might figure itself out in a few days.

Overall I'm pretty impressed. Was thinking of updating to Roamio but will likely keep the premiere now and try to get the $99 lifetime upgrade.
rishidhar is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2014, 01:05 AM   #68
DaveDFW
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Richardson, TX
Posts: 514
.

Last edited by DaveDFW : 07-10-2014 at 09:35 AM. Reason: Rant deleted.
DaveDFW is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2014, 08:12 AM   #69
jrtroo
User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,446
That is complete BS. Stinks that you are having a problem, but it clearly not universal. Every software update is a little bit of a risk and some folks have issues, and unfortunately it is your unlucky turn.

Have you called Tivo? What have you done to rectify? I assume reboot of the mini, but what about the host, your network, ect?
__________________
TiVo Owner
jrtroo is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2014, 01:45 PM   #70
HarperVision
Registered User
 
HarperVision's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,163
Quote:
Originally Posted by DaveDFW View Post
.
Well no wonder he's so cranky, he's on his period!

Sorry to hear you had issues tho.
__________________
Dave Harper
Director, Event Technology
ISF, CTS
HarperVision is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2014, 08:37 PM   #71
mm2margaret
Meagan
 
mm2margaret's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: northern california
Posts: 296
Well, I got it and as far as I'm concerned, if you own a Premiere, this update is a Godsend!

Holy Moley, Batman, my old Premiere is just zipping through the menus! It's actually fast. And it only took them four years to fix the Premiere.....

Still very happy!
__________________
Meagan
mm2margaret is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2014, 04:23 PM   #72
b_scott
TiVo Fan
 
Join Date: Nov 2006
Location: chicago, il
Posts: 1,028
Quote:
Originally Posted by aaronwt View Post
The problem now is that with four and six tuner Tivos, I don't have extra Tivos lying around like in the old days when two tuners was the max. So I wouldn't want beta software on a DVR I need to use on a regular basis. Plus beta testing is time consuming. Having to dedicate up to an hour or more each day to do the testing properly.
yeah this was a mistake I made in the past. I don't do betas on stuff like this anymore.
b_scott is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2014, 07:04 AM   #73
b_scott
TiVo Fan
 
Join Date: Nov 2006
Location: chicago, il
Posts: 1,028
ok this update is amazing. Best one so far. Looks like the Roamio on Premiere boxes, and it's SNAPPY!!! And everything is in HD finally. Only took 4.5 years. AWESOME AWESOME UPDATE.
b_scott is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2014, 08:09 AM   #74
Thos19
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: Rockland, MA
Posts: 162
Very happy with the update. Was previously, seriously considering selling my series 4 and getting a Roamio. Now I'm happy to keep what I have.
Thos19 is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2014, 01:35 PM   #75
HarperVision
Registered User
 
HarperVision's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,163
Quote:
Originally Posted by b_scott View Post
ok this update is amazing. Best one so far. Looks like the Roamio on Premiere boxes, and it's SNAPPY!!! And everything is in HD finally. Only took 4.5 years. AWESOME AWESOME UPDATE.
I don't believe this update made all the menus in HD, or did I miss something?
__________________
Dave Harper
Director, Event Technology
ISF, CTS
HarperVision is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2014, 02:07 PM   #76
bradleys
It'll be fine....
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,844
Help screens were all converted, but no, several of the maintenance screens are still SD. That doesn't bother me in the least.

What I would like to see updated in streaming from local shares. We are still stuck on moving content from a local share to the TiVo.
__________________
TiVo S2 (Retired)
TiVo Series 3 (Sold)
TiVo HD (Sold)
TiVo Premier (2 TB Upgrade)
TiVo Roamio Plus
TiVo Mini
iPad TiVo app
TiVo Stream (Sold)
Personal Video Share powered by PyTiVo
bradleys is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2014, 05:18 PM   #77
b_scott
TiVo Fan
 
Join Date: Nov 2006
Location: chicago, il
Posts: 1,028
Quote:
Originally Posted by bradleys View Post
Help screens were all converted, but no, several of the maintenance screens are still SD. That doesn't bother me in the least.

What I would like to see updated in streaming from local shares. We are still stuck on moving content from a local share to the TiVo.
ah sorry. It did seem like they were changed but I suppose it does still take you to another screen.
b_scott is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2014, 09:43 PM   #78
mattack
Registered User
 
Join Date: Apr 2001
Location: sunnyvale
Posts: 16,917
Quote:
Originally Posted by bradleys View Post
Help screens were all converted, but no, several of the maintenance screens are still SD. That doesn't bother me in the least.

What I would like to see updated in streaming from local shares. We are still stuck on moving content from a local share to the TiVo.
You can use streambaby..

I don't think they've ever made mention of streaming from local shares being an option.
mattack is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2014, 09:24 AM   #79
harlequinnature
Registered User
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
Very informative forum. Thanks all for sharing.
harlequinnature is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2014, 02:46 PM   #80
noeltykay
New & Improved
 
noeltykay's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Brentwood, CA
Posts: 1,519
Darn it! Only one of my two Tivo Premieres updated. The one I use the most did not get the upgrade...yet.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
home of
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
noeltykay is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2014, 10:11 AM   #81
LoREvanescence
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,685
My premiere got the update yesterday. I was not expecting the ui changes.
LoREvanescence is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2014, 10:58 AM   #82
SWFan
Registered User
 
SWFan's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Kansas City, Missouri
Posts: 1,718
Ours was updated a couple days ago. As has been mentioned above by some others, the menu browsing is considerably faster.
__________________
XBox Live gamertag = dougcpa

Captain Kirk: "Once again we've saved civilization as we know it."
Dr. McCoy: "And the good news is they're not going to prosecute."
SWFan is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2014, 11:22 AM   #83
ajergo
A.J.
 
Join Date: Feb 2002
Location: Webster, NY (Rochester area)
Posts: 35
Requesting Software Update Sooner

There is a way to request to be put on a priority list for getting this Software Upgrade sooner. I was chatting with TiVo Rep and they gave me this URL link: http://www.tivo.com/priority_20_4_2
I signed up for it this past Saturday the 26th. I just got the Service/software upgrade last night, the 28th to 29th.
so, if you have not received this yet and want to get it sooner, you may want to try this link above.

So far so good ... some very good improvements, especially in the way that My Shows displays categories now.
ajergo is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2014, 01:04 PM   #84
tomhorsley
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 663
I did not sigh up for priority updates, but my Premier got updated last night anyway, so I suspect they are now in full rollout mode. It definitely improves the speed of the menus. The Premier is now almost as responsive as the Roamio.
tomhorsley is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2014, 06:50 PM   #85
Bigg
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Hartford- New Haven CT
Posts: 3,428
I like the new flat design in keeping with the Apples and Googles of the world, but man, that NPL is getting pretty busy.

It really threw me for a loop, as the TV my roommates use got it first, and none of the TVs I use got it until today. We now have at least two of the four boxes on it.
__________________
My Place: Premiere XL4 Lifetime 3/26/13 XFinity
3 TiVo Mini's on MoCA
Formerly Win MCE 3TB Ceton4 XFinity
Parents: XFinity Motorola AnyRoom DVR
80 HR Series 2 Lifetime 4/11/04 DEAD as of 11/2010
Bigg is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2014, 06:11 AM   #86
slowbiscuit
FUBAR
 
Join Date: Sep 2006
Location: In the ATL
Posts: 2,576
The NPL is not any busier than it was before if you disable categories (which I did, immediately).
slowbiscuit is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2014, 07:15 AM   #87
ajergo
A.J.
 
Join Date: Feb 2002
Location: Webster, NY (Rochester area)
Posts: 35
What is NPL

Excuse my ignorance, but what is NPL?
ajergo is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2014, 08:46 AM   #88
eboydog
Just TiVo'ing.....
 
eboydog's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 901
Quote:
Originally Posted by ajergo View Post
Excuse my ignorance, but what is NPL?
Now Playing List, what's commonly TiVo also refers to as My Shows.
__________________
TiVo Roamio Pro
TiVo Roamio Plus (3tb)
TiVo Mini (three)
TiVo Premiere

eboydog is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2014, 09:13 AM   #89
Zephyr
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Location: Massachusetts
Posts: 1,077
Got it overnight... first reaction, I do not like. I can't see the text from where I sit normally and that orange location bar obliterates the underlying text. I'll start reading this but this is one of those upgrades I didn't need I'm afraid.
Zephyr is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2014, 09:30 AM   #90
b_scott
TiVo Fan
 
Join Date: Nov 2006
Location: chicago, il
Posts: 1,028
Quote:
Originally Posted by ajergo View Post
some very good improvements, especially in the way that My Shows displays categories now.
really? I don't have enough shows to warrant categories. It just smooshes the screen more, and I turned it off immediately.
b_scott is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 02:26 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |