TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > DirecTV TiVo Powered PVRs & Receivers
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-19-2014, 08:20 PM   #1
Parasite
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 6
HUGHES DVR80 dying???

Hello, how's everyone doing? Looking for a little help.
It seems my last activated, zippered Hughes DVR80 has died.
It's been down to one tuner for years and is used primarily in
the garage on a SD tv.

2 weeks ago, while watching a game, the DVR80 started to
restart on it's own. I unplugged it for a few minutes and was able
to get going for about a hour once. Currently, it gets a far as the
"Welcome, Powering Up" screen.

What's strange, it's not the normal
gray screen with the "Welcome Powering up" in the middle. It's sort
of has a black/white lines (Interference) look. I've never seen this before.


I thought it might be the power supply since the hard drive seemed to be powering up and spinning and wasn't making any noticeable sounds. I removed the power supply from a working zippered Hughes Hdvr2 that I've been using to watch archived shows. With the working power supply in the DVR80, I still get the same strange interference looking powering up screen. I've tried changing the hard drive cable, power supply cable but still the same. I even replaced the current drive with the original factory drive and no luck.

MOBO maybe? Any ideas? If the zippered drive was bad wouldn't
the factory drive power up with a working power supply? Any help,
tips, or idea's would be appreciated.

Would it be possible to move the drive from the DVR80 (if working)
to the HDVR2 and access the recorded shows? Both were
zippered and networked drives. I've given up on be able use the DVR80
as a activated receiver, but would like to have another shot at
saving some of the 200+ hours I had archived on it.

Thanks for your time, any help would be appreciated.

Thank you

Last edited by Parasite : 05-19-2014 at 09:47 PM.
Parasite is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2014, 08:22 PM   #2
Parasite
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 6
Here is the photo of the strange "Welcome Powering Up" screen.



Last edited by Parasite : 05-19-2014 at 09:47 PM.
Parasite is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 05:05 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |