TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Forum Extras > Forum Operations Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-02-2014, 05:44 PM   #1
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,427
Has someone been "cracked" (including me)?

When I right click on

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...d.php?t=487988

and click on Open Link In New Tab (in Firefox)

I get a pop-up asking that I

"Enter username and password for http://www.coreybryant.com"
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2014, 05:59 PM   #2
kdmorse
Registered User
 
kdmorse's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Germantown, MD
Posts: 4,147
The server coreybryant was using to host screenshots is now access restricted. Due to intentional change, or misconfiguration, or changing of hands, etc... Maybe the domain expired. Or a change was made to the server, without remembering that he once used it to host inline images posted to a TCF thread in 2012.

All the inline screenshots that coreybryant posted, such as:

Code:
http://www.coreybryant.com/examples/2012/images/tivocommunity/registry/HCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun.png
when loaded inline, will bring up a userid/password prompt for said server.
__________________
"I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it"
"Stop slouching! It's two O'clock in the afternoon, PUT PANTS ON!"
"Statistically speaking, there are two Popes per square kilometer in Vatican City..."
kdmorse is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2014, 07:02 PM   #3
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,427
Quote:
Originally Posted by kdmorse View Post
The server coreybryant was using to host screenshots is now access restricted. Due to intentional change, or misconfiguration, or changing of hands, etc... Maybe the domain expired. Or a change was made to the server, without remembering that he once used it to host inline images posted to a TCF thread in 2012.

All the inline screenshots that coreybryant posted, such as:

Code:
http://www.coreybryant.com/examples/2012/images/tivocommunity/registry/HCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun.png
when loaded inline, will bring up a userid/password prompt for said server.

I recognized it as a TCF user name, just didn't understand how his server was horning in on a TCF page.

Thanks.
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:57 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |