TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 04-26-2014, 02:12 PM   #1
checkyourmirror
Registered User
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 20
Pandora stuck on "Loading"

We listen to Pandora fairly often on a wired internet connection that averages 45Mbps using a Pandora account. Occasionally after a song finishes we get a "Loading" message and nothing happens and we've waited this out for fifteen minutes. If I push the Live or Tivo buttons and reopen Pandora it works fine and give you a sense the problem happens maybe once every 2-3 hours of having Pandora playing.

This isn't the "are you still listening" message because it has hung shortly after responding to that. Any idea if there is a bug reported on this? We are using a Romio Plus
checkyourmirror is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2014, 02:56 PM   #2
ustavio
Registered User
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 123
Quote:
Originally Posted by checkyourmirror View Post
We listen to Pandora fairly often on a wired internet connection that averages 45Mbps using a Pandora account. Occasionally after a song finishes we get a "Loading" message and nothing happens and we've waited this out for fifteen minutes. If I push the Live or Tivo buttons and reopen Pandora it works fine and give you a sense the problem happens maybe once every 2-3 hours of having Pandora playing.

This isn't the "are you still listening" message because it has hung shortly after responding to that. Any idea if there is a bug reported on this? We are using a Romio Plus
I get this now and then but often wonder if it is more Pandora than Tivo, especially after 2-3 hours. I sometimes listen most of the day and will miss the "are you still listening" message. I understand why Pandora uses this message but how many of us stare at the TV while listening? Sometimes if I notice the music has stopped and the message is on, I will confirm I still want to listen but maybe I didn't get there quickly enough and the app gets confused.

Usually, when this occurs I just hit "clear" and it pops back to TiVo Central. It will load up and play fine when I re-enter as it does with you. Sometimes before going back into Pandora I'll do an HDUI reset (thumbs down, thumbs up, play play) for good measure.

If this is just an occasional thing, I wouldn't worry about it however, it it becomes frequent you can call it in. You could also go to Live TV do a "777 clear" and follow with a TiVo service connection. It will record and then upload a log point for the TiVo to look over.
ustavio is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 09:29 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |