TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 04-09-2014, 07:41 AM   #1
MisterWho
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 57
My 20.4.1 Troubles - Mini Losing Connection

I haven't seen these specific issues mentioned but since my Roamio was updated to 20.4.1 (not on priority list), I have had lost connection issues with my mini (not yet updated).

The first morning after update, my mini claimed host box could not be found so could not access the now playing list but live tv worked perfectly. A restart of the Roamio fixed this. Since then, however, during live tv, the mini will lose its connection with a message that network troubles or host cannot be found. Reselecting live tv fixes this.

My mini is connected to Roamio through MoCa and has been rock solid since setup until now.

Also, I notice that no programs are listed on either box under "What to Watch Now" "Popular TV" while movies are listed in the other categories. Strange.
MisterWho is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2014, 01:24 PM   #2
marklyn
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Location: Austin
Posts: 420
Quote:
Originally Posted by MisterWho View Post
I haven't seen these specific issues mentioned but since my Roamio was updated to 20.4.1 (not on priority list), I have had lost connection issues with my mini (not yet updated).

The first morning after update, my mini claimed host box could not be found so could not access the now playing list but live tv worked perfectly. A restart of the Roamio fixed this. Since then, however, during live tv, the mini will lose its connection with a message that network troubles or host cannot be found. Reselecting live tv fixes this.

My mini is connected to Roamio through MoCa and has been rock solid since setup until now.

Also, I notice that no programs are listed on either box under "What to Watch Now" "Popular TV" while movies are listed in the other categories. Strange.
After my update, both of my mini's (at one time or another) had the 'lost connection' message. First I tried the "live tv" button that that didn't fix it. I rebooted each mini when it came up and, so far, it hasn't happened again. I hope that was a one time thing.
__________________
- - - - - - - -
Roamio Plus (3Tb)
Mini - Guest BD & Master BD
MOCA
CC: Sci Atl PK802
TA: Cisco STA1520
TimeWarner Cable-Austin
marklyn is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2014, 01:26 PM   #3
tarheelblue32
Registered User
 
tarheelblue32's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Raleigh, NC
Posts: 869
Quote:
Originally Posted by marklyn View Post
After my update, both of my mini's (at one time or another) had the 'lost connection' message. First I tried the "live tv" button that that didn't fix it. I rebooted each mini when it came up and, so far, it hasn't happened again. I hope that was a one time thing.
Same thing happened to me. Both of my minis had to be manually rebooted after the update to get them to connect. My Roamio and both of my minis all received the update. I haven't experienced any further connection problems since.

Last edited by tarheelblue32 : 04-09-2014 at 07:34 PM.
tarheelblue32 is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2014, 06:46 PM   #4
leiff
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 382
Using component out my mini shows only black screen until i reboot my mini since update. ive had to reboot my mini everyday since update
leiff is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2014, 07:28 PM   #5
jaredmwright
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Bay Area
Posts: 202
I have had the Sam message since the update and did not have this issue before. I haven't rebooted yet but will tonight to see if it helps.
__________________
TiVo XL4 (2TB) HDMI
TiVo Roamio Plus (3TB) HDMI & Slingbox 350 COMPONENT
-TiVo Mini (MoCa) HDMI
-TiVo Mini (MoCa) HDMI
-TiVo Mini (MoCa) HDMI
DirecTV HR22 HDMI & Slingbox Solo COMPONENT
jaredmwright is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 05:22 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |