TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 04-10-2014, 06:09 AM   #1
atomarchio
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 626
Premiere screen goes blank for 10-15 seconds after deleting show

I am having an issue with Premiere where after I delete a show the screen goes black except for the upper right corner where live TV can be viewed.

It's about 10 seconds where none of the buttons on the remote work, then all of the sudden things start working again.

This seems to be a fairly consistent pattern but only happening with one of my 3 Tivo's.

Is anyone else experiencing this also? If so, is there anything I can do to resolve?

atomarchio is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump







Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Advertisements





TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media


(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:38 AM.
Page generated in 0.04042697 seconds (67.32% PHP - 32.68% MySQL) with 18 queries