TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 03-20-2014, 02:56 PM   #1
sbourgeo
Hepcat Daddio
 
sbourgeo's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: New England
Posts: 6,379
V52 errors on Roamio Pro with Comcast

I started getting V52 errors on a handful of channels yesterday (like all HBO channels, the Cooking Channel, among others) and have tried everything I can think of (restart TiVo, try component/HDMI cables, re-seat all cables and cable card, re-run guided setup, etc.) to no avail. These channels had been working fine for about three months and we don't have SDV/tuning adapters to muddy up things either. On the channels I do get, signal strength is typically solid at 99% but no signal is detected on the channels that aren't working. Also, my Comcast HSI is working just fine.

I called Comcast and the CSR basically sent the refresh signal a couple of times before giving up and suggesting that I have a tech come by tomorrow to check things out. They are currently scheduled to stop by tomorrow between 8-9 AM.

I'm not sure if there's something else I'm missing. Since I don't have anything else to lose I'm considering calling TiVo support. Has anyone else experienced this and is there anything else I'm missing? My Roamio has been awesome and it sucks that it isn't working properly.
__________________
"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-- cheesesteak
"You know, ground beef is a real winner nowadays" -- Faster Guy
sbourgeo is online now   Reply With Quote
Old 03-20-2014, 04:15 PM   #2
SenorFrog21
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3
I'm not a tech guru, but every time I've seen that error, it's been something that my cable company (RCN) has to fix on their end. When I would get a customer service rep who couldn't fix it, they would eventually try to tell me that it must be a Tivo issue and to work it out with them. But it never is. I would call back and talk to a different person at Comcast until you get someone that knows what is wrong. For me, it's always been an authorization issue and it generally happens when I first pair a cable card to a new Tivo.
SenorFrog21 is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2014, 06:11 PM   #3
sbourgeo
Hepcat Daddio
 
sbourgeo's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: New England
Posts: 6,379
Yeah, the Comcast reps tried several times to send a reauthorization signal and there was no change. I called TiVo support and the CSR basically had me check signal strength and SNR, but it looks like I'm stuck there too until the Comcast tech shows up tomorrow AM. Hopefully it's just a bad cable card or something easy to diagnose and fix. Fortunately most of the channels we watch are working just fine.
__________________
"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-- cheesesteak
"You know, ground beef is a real winner nowadays" -- Faster Guy
sbourgeo is online now   Reply With Quote
Old 03-21-2014, 09:27 AM   #4
sbourgeo
Hepcat Daddio
 
sbourgeo's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: New England
Posts: 6,379
Well, the Comcast tech was here for about 20 minutes and all of my channels are working again. Apparently someone installed a tap for basic cable on the drop in front of my house.
__________________
"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-- cheesesteak
"You know, ground beef is a real winner nowadays" -- Faster Guy
sbourgeo is online now   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 06:35 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |