TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 04-22-2014, 08:17 PM   #1
kturcotte
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: Portland, ME
Posts: 1,057
Basic can't stream, period?

I have the basic Roamio because I use OTA. When/if we ever get Android streaming, can the Basic still just not stream period? That's what I'm reading, but I thought we could buy an add on to fix that?
kturcotte is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2014, 08:23 PM   #2
Goober96
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: Anderson, SC
Posts: 290
Quote:
Originally Posted by kturcotte View Post
I have the basic Roamio because I use OTA. When/if we ever get Android streaming, can the Basic still just not stream period? That's what I'm reading, but I thought we could buy an add on to fix that?
It doesn't stream on its own but if you purchase a TiVo Stream and add to your network you will be able to stream.
Goober96 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:53 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |