TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Underground Playground > TiVo Upgrade Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 02-06-2014, 09:22 AM   #1
MichaelKB1977
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 5
Arg! VHD Restore Problems

For the life of me, I can't seem to get this recovered to the physical disk. DVRBars bombs and I don't really see another way to restore a VHD to physical disk. I've tried acronis, clonezilla, and VBoxManage. Are there any other methods off accomplishing this task or should I just do the cake thing and pay the $40 and forget about it?

Thanks!
Michael
MichaelKB1977 is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2014, 11:10 AM   #2
MichaelKB1977
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 5
As a last resort, trying jmfs Copy now inside of VMWare with the VHD mounted as a disk and my tivo drive mounted. Hoping the copy works within the VM environment.
MichaelKB1977 is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2014, 01:01 PM   #3
ggieseke
Registered User
 
Join Date: May 2008
Posts: 2,933
I have used VMWare with VHD files and jmfs several times and it has always worked well. In fact, that was one of the steps I used in creating my 4TB Premiere XL.

What model of TiVo are you working on, where did the VHD file come from, and what kind of errors are you seeing in DvrBARS? Other details like the OS you're running and the physical method of connection to the drive would also help. I haven't seen any similar bug reports before.
ggieseke is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2014, 10:32 AM   #4
MichaelKB1977
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 5
It's a Premiere XL. Seems like ordering another drive (2tb green drive) allowed me to restore from image and it seems good to go now! Although a slight bit sluggish...
MichaelKB1977 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2014, 12:38 PM   #5
ggieseke
Registered User
 
Join Date: May 2008
Posts: 2,933
Quote:
Originally Posted by MichaelKB1977 View Post
It's a Premiere XL. Seems like ordering another drive (2tb green drive) allowed me to restore from image and it seems good to go now! Although a slight bit sluggish...
"Sluggish" goes with any freshly built TiVo. I've pushed my XL to the edge countless times by forcing calls until it had the latest software and a full load of guide data, but there's no substitute for just giving it a day or so to settle in even after it's up to date.

If it's up and running you're probably in pretty good shape.
ggieseke is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2014, 03:09 PM   #6
MichaelKB1977
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 5
You've been incredibly helpful! Thank you!!
MichaelKB1977 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:02 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |