TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 2 votes, 5.00 average.
Old 02-10-2014, 10:26 AM   #1
B Smooth
Registered User
 
Join Date: Jan 2000
Location: Mckinney,TX,USA
Posts: 74
Moved over from the Hopper and loving Tivo

I moved over about 2 weeks ago after about 6 years away from Tivo. I have Roamio Plus with two minis. So far I am loving it. The interface is silky smooth and its wife/kid approved. My install went quickly even with a cabled card and tuning adapter and it all "just works". My wife mentioned that she misses having the commercials chopped out but that a small nit.

These may be features that I just don't know about, but I would have three asks to make my situation perfect....
1) Allow the mini to initiate a pull of video from Tivo Desktop
2) Some easy way to get my videos with DTS or 7.1 transferred to the roamio
3) Remote finders on the mini's
B Smooth is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2014, 11:14 AM   #2
marklyn
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Location: Austin
Posts: 422
Quote:
Originally Posted by B Smooth View Post
I moved over about 2 weeks ago after about 6 years away from Tivo. I have Roamio Plus with two minis. So far I am loving it. The interface is silky smooth and its wife/kid approved. My install went quickly even with a cabled card and tuning adapter and it all "just works". My wife mentioned that she misses having the commercials chopped out but that a small nit.

These may be features that I just don't know about, but I would have three asks to make my situation perfect....
1) Allow the mini to initiate a pull of video from Tivo Desktop
2) Some easy way to get my videos with DTS or 7.1 transferred to the roamio
3) Remote finders on the mini's
I can answer one for sure. If you buy the remote slide pro for the premiere, you get the usb dongle which has a remote finder button on it.
__________________
- - - - - - - -
Roamio Plus (3Tb)
Mini - Guest BD & Master BD
MOCA
CC: Sci Atl PK802
TA: Cisco STA1520
TimeWarner Cable-Austin
marklyn is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2014, 12:41 PM   #3
Rob_W
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 19
Quote:
Originally Posted by marklyn View Post
I can answer one for sure. If you buy the remote slide pro for the premiere, you get the usb dongle which has a remote finder button on it.
Do you know of any place to get these for $50. Tivo seems to be out of stock (I see Weaknees has them for $80 - seems like a big jump in price over what Tivo has listed...).
Rob_W is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2014, 12:52 PM   #4
marklyn
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Location: Austin
Posts: 422
Quote:
Originally Posted by Rob_W View Post
Do you know of any place to get these for $50. Tivo seems to be out of stock (I see Weaknees has them for $80 - seems like a big jump in price over what Tivo has listed...).
No, it looks like WeaKnees is the only other place (at this time) carrying it. I guess it will be awhile before they start showing up on eB*y and retail outlets.
__________________
- - - - - - - -
Roamio Plus (3Tb)
Mini - Guest BD & Master BD
MOCA
CC: Sci Atl PK802
TA: Cisco STA1520
TimeWarner Cable-Austin
marklyn is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2014, 01:09 PM   #5
Rob_W
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 19
Quote:
Originally Posted by marklyn View Post
No, it looks like WeaKnees is the only other place (at this time) carrying it. I guess it will be awhile before they start showing up on eB*y and retail outlets.
I called Tivo a couple of weeks ago and was told they will get them in stock again but they have no idea when.
Rob_W is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2014, 01:18 PM   #6
celtic pride
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 299
markyyn you mean the roamio and not the premiere right?because i have the premiere and i dont have a remote finder on the bluetooth dongle that i have using my qwerty remote on my tivo premiere.
celtic pride is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2014, 01:26 PM   #7
tatergator1
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Columbus, Ohio
Posts: 873
Quote:
Originally Posted by celtic pride View Post
markyyn you mean the roamio and not the premiere right?because i have the premiere and i dont have a remote finder on the bluetooth dongle that i have using my qwerty remote on my tivo premiere.
He's talking about the dongle for the new RF Slide Pro remote for use with Premiere's. I think you're talking about the old Bluetooth Slide Remote dongle, which is now discontinued.
tatergator1 is online now   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 07:29 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |