TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 07-10-2014, 08:54 PM   #1
dcrowell77
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 35
Netflix has no graphics

For the last few days the Netflix app on my Premiere has been missing all of the cover photos. I can scroll around to different shows and watch them fine, but it is a bit difficult to find them when everything is black except for the textual description of the currently selected show. Anyone else seen this before?
dcrowell77 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2014, 09:36 PM   #2
eboydog
Just TiVo'ing.....
 
eboydog's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 904
Do you have the 20.4.2 summer update?
__________________
TiVo Roamio Pro
TiVo Roamio Plus (3tb)
TiVo Mini (three)
TiVo Premiere

eboydog is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2014, 10:10 PM   #3
lgnad
Pantless Mofo
 
lgnad's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Massachusetts
Posts: 589
step 1: reboot.
__________________
-Roamio Pro/Slide Pro
-Premiere Xl4
-Mini
-Stream (Gotta go unplug the sucker one of these days!)
lgnad is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2014, 07:14 AM   #4
CoxInPHX
COX Communications
 
CoxInPHX's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Phoenix, AZ
Posts: 1,413
I am also seeing severe delays, 30sec to 2min in the Netflix graphics populating, on my TiVos, both with the summer update and on one Mini that does not yet have 20.4.2

My Samsung Smart TV does not have the same delay, so this would seem to be a TiVo side latency issue.
__________________
Roamio Pro, XL4, Premiere 2TB-WD20EURS, & Mini, 20.4.5c, w/ Cisco SDV TA, FW F.2001, Cisco CC FW PKEY1.5.3_F.p.1301

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

CoxInPHX is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2014, 07:51 AM   #5
eboydog
Just TiVo'ing.....
 
eboydog's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 904
I'm seeing this delay too, I'm not sure it's a TiVo issue as much as Netflix since after all it occurs after you are logged into Netflix and would seem to be netflix's problem since that's were the data is originating from.
__________________
TiVo Roamio Pro
TiVo Roamio Plus (3tb)
TiVo Mini (three)
TiVo Premiere

eboydog is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2014, 09:22 AM   #6
dcrowell77
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 35
I saw the issue before getting the update and the issue was still there after the update+reboot last night. I never let it sit for several minutes to see if the graphics eventually do show up, I'll try that tonight.
dcrowell77 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2014, 09:42 AM   #7
Megamind
Dazed & Confused
 
Megamind's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Rocklin, CA
Posts: 9
Me too ...

I am also seeing this behavior, both pre- and post update.
Megamind is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2014, 10:10 AM   #8
cwoody222
Registered User
 
cwoody222's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Buffalo, NY
Posts: 11,000
I saw this problem after the summer update. But I wonder if it's more because I had to log in again after the update.

I exited the app and re-started it and then the graphics appeared.

A day later, it seems fine. I think it just had a little hiccup after the reboot/re-logging in.
__________________
--Chris
cwoody222 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2014, 07:07 AM   #9
FishTank1701
Registered User
 
FishTank1701's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Central NJ
Posts: 63
Same Issue

Since the summer update came down the pipe, I'm having the same problem with Netflix on my Premier XL4. I also have a Premier XL 2 tuner, which is not having the problem. I've already rebooted the XL4 a few times to see if that helps, but no joy in Mudville tonight.
__________________
Toshiba SD-H400 (243hr)/USB200M
Series 3 / Wired Network (Ethernet)
Premier XL 4 - Wired Network (Ethernet)
Premier XL - Wired Network (Ethernet)
no, I don't own an aquarium
FishTank1701 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2014, 10:28 AM   #10
dcrowell77
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 35
I'm still seeing this issue when I start up the app but, as suggested by a previous comment, when I wait for a couple minutes the pictures all show up.
dcrowell77 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2014, 04:26 PM   #11
jmatero
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 85
Have to tell you, the Netflix app on my TiVo is pretty unusable. In the amount of time it takes just to load, I can switch to AppleTV and already we watching my show. Is it the processor or OS TiVo is using??? Terrible
__________________
2 TiVo Premieres
2 Apple TV (3rd Gen)
Macs/iPhones/iPads w/AirPlay
jmatero is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:18 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |